Madlavningskurser
Madlavningskurser på højskole i udlandet
Udforsk kulinariske traditioner på Sicilien, i Marokko, Mallorca og Andalusien
Har du lyst til at lave mad under varmere himmelstrøg og lærer nyt om andre landes køkkener? Hos Anna’s Højskole tilbyder vi madlavningskurser i udlandet, hvor du kan fordybe dig i lokale råvarer og traditioner på steder som Sicilien, Marokko, Mallorca og Andalusien.
Vores madlavningskurser kombinerer højskoletraditionens fokus på fællesskab og læring med autentiske kulinariske oplevelser i udlandet. Vores kurser give dig mulighed for at lære nye teknikker og opskrifter, mens du udforsker de lokale markeder, besøger vingårde, restauranter eller noget helt fjerde.
På Sicilien kan du fordybe dig i den italienske madkunst, når vi er på kokkeskole og ved at lade dig inspirere af vores madmor Annas skønne retter, der er lavet helt fra bunden.
I Marokko vil du blive introduceret til de aromatiske krydderier og traditionelle taginer, der er kendetegnende for den nordafrikanske køkken og vi laver også vores egne saltede citroner, som vi kan få med hjem til Danmark.
På Mallorca og i Andalusien får du mulighed for at dykke ned i det spanske køkkens rigdom men altsammen med et twist af Anne Hjernøe, der bl.a. har lavet TV programmer om det spanske køkken.
Når vi har madskole går vi nogle gange i grupper og ud i mindre køkkener, de steder vi bor. Andre steder tager vi hen til en kokkeskole. VI slutter altid af med fællesspisning, hvor vi sammen nyder de retter, vi har tilberedt. Det giver mulighed for ikke kun at smage på dine egne kreationer, men også for at udveksle erfaringer og opleve den lokale madkultur i en social og afslappet atmosfære.
Vi kombinerer altid madlavning med andre ting. Alt efter hvad for et kursus det er. Det kan være vandring, kultur, samfundsforhold mm. Så der altid foregår andre ting end madlavning.
Deltag i vores madlavningskurser på højskole i udlandet og opdag glæden ved at lave mad sammen med andre i nogle af verdens mest kulinarisk rige regioner.