+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Foto: Thomas Bo Pedersen

Velkommen til Vietnam Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vietnam er et populært rejsemål og ikke uden grund. Befolkningen er utrolig imødekommende og venlig. Landet er eksotisk og meget smukt. Der er lidt for enhver smag.

Hos Annas Højskole i Vietnam fordyber vi os i et område. Det betyder, at du kun behøver at pakke kufferten ud én gang.

Vi har valgt at lægge højskolen i Vietnams drøn charmerende hovedstad Hanoi. Det er en by, der emmer af historie og kultur. På højskolen starter vi nogle af dagene med at lave morgengymnastik i den nærliggende park – ligesom vietnameserne.  Og efter vores morgenmad vil der være fællessang, samlinger og foredrag, når vi da ikke lige er ude på ture.

Højskolen ligger i et utroligt hyggeligt område af Hanoi tæt på den franske katedral i det gamle kvarter. Og hotellet vi bruger som højskole er en skøn oase i den til tider hektiske by.

Ud over vores faste program sørger vi for, at der bliver tid til at holde lidt fri fra højskolen. Her kan man udforske Hanoi og omegn på egen hånd og i eget tempo.

Der vil være mulighed for at forlænge rejsen, hvis I ønsker at rejse lidt rundt for jer selv, efter vores højskoleophold.

Vi glæder os til at tage jer med på højskole i vores Vietnam og vise jer “Vietnam set indefra”.  

Højskolekurset er desværre aflyst på grund af corona. Vi vender tilbage med mere nyt, når situationen er anderledes. 

(En del fotos fra Vietnam er taget af Thomas Bo Pedersen. Han er direktør for virksomheden Mascot i Vietnam og Laos, og vi møder ham på kurset “Vietnam set indefra”.)