+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

foto: Hans Kurt Rønnest

Foto: Mikkel Jézéquel

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Velkommen til vores højskolekurser i Danmark

 

Annas Højskole startede i 2017 med at lave højskole på Mallorca, men nu har vi også fået Thy og Læsø på programmet.

Læsø – en ø med masser af historie og natur

På Læsø har vi købt vores egen kursusejendom, nærmere bestemt en stor Bed and Breakfast, der ligger ved Byrum,  hvor vi kan være op mod 32 kursister. Ejendommen er en 4-længet gård med tilhørende skøn parkligende have. Vores B&B har et hyggeligt orangeri, hvor vi spiser og synger mm.  Der er også foredragsrum/bibliotek.

På Læsø er der masser af historie, kultur og natur at gå om bord i. Der er de helt unikke tanghuse, der er saltsyderiet, fiskeriet, strandingerne. Det er naturen, hvor ca. 70 % af øen er dækket af naturområder, og hvor der findes en stilhed,  som du skal lede længe efter. Endelig er der den nutidige historie om Læsøs udfordringer i dag som Danmarks mindste kommune målt på indbyggeretallet.

Vandreture i Nationalpark Thy

I Thy holder vi til ved Agger i Sydthy. Valget på dette smukke område af Danmark var ikke svært, når man for det første elsker naturen, som vi gør. For her er Nationalpark Thy, der er Danmark største vildmark, og derfor har vi helt naturligt vandring på programmet på flere af kurserne i 2021. Kurserne i Thy er tilrettelagt i samarbejde med CoolThy.

Nedenfor ser du 3 udvalgte kurser ud af de 7 kurser, vi foreløbig udbyder i Danmark.

(Naturfotos fra Thy er taget af Mikkel Jézéquel og udlånt af Destination Nordvestkysten)

Den vilde have 9.6 – 13.6. 2021

Den vilde have 9.6 – 13.6. 2021

Der er venteliste


Tilmeld dig

Tag på havekursus med biolog og vild have ekspert Katrine Turner og lær, hvordan du anlægger og passer en have i balance med naturen, og hvilke planter og naturtiltag du skal vælge i lige netop din have.

læs mere