+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Foto: Mikkel Jézéquel

Foto: Mikkel Jézéquel

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Velkommen til vores nye højskolekurser i Danmark

Annas Højskole startede i 2017 med at lave højskole på Mallorca, men nu slår vi dørene op for kurser i Danmark. Vi lægger ud med et højskolekursus i Thy, og valget på dette smukke område af Danmark var ikke svært, når man for det første elsker naturen, som vi gør. For her er Nationalpark Thy, der er Danmark største vildmark. Og for det andet har vi en kursusleder, der er vokset op i området.

Vores kursus i Danmark bliver afholdt i en coronatid, og det er vi meget opmærksomme på. Derfor har vi valgt at sammensætte kurser, hvor vi er i naturen det meste af tiden, og samtidig har vi valgt ikke at tage for mange deltagere på holdet, så vi har plads at boltre os på. Vores vandreture i Nationalpark Thy er tilrettelagt således, at vi altid kommer tilbage til vores udgangspunkt og tilholdssted – vores skønne højskolebygning ved Flade Sø og tæt på Agger og Vesterhavet. Og familiekurset med surf og andre vandaktiviteter giver vist sig selv. Her er vi i vandet og ved stranden meget af tiden, og ellers ude at cykle, spille bold og meget mere.

Velkommen til Annas Højskole i Thy.

(Naturfotos fra Thy er taget af Mikkel Jézéquel og udlånt af Destination Nordvestkysten)

Familiekursus: Surf- og vandsport i Cold Hawaii 24.7. – 30.7. 2020

Familiekursus: Surf- og vandsport i Cold Hawaii 24.7. – 30.7. 2020

Der er udsolgt


Tag med på familiekursus i surf-og vandsportsaktiviteter i Cold Hawaii i Thy. Kurset henvender sig til familier, der ønsker at prøve surf- og vandsportsaktiviteter på begynder/let øvet niveau samtidig med, at de oplever den imponerende natur i Cold Hawaii området. Udover vandsportsaktiviteter vil der være morgensang, morgenmotion, vandring og mountainbike i Nationalpark Thy og masser af grin, hygge og fællesskab.

Vandring, natur og kultur i Thy 3.8. – 9.8. 2020

Vandring, natur og kultur i Thy 3.8. – 9.8. 2020

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig

En plads på delt dobbeltværelse tilbage.

Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag bl.a. med Anne Hjernøe, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Vandring, natur og kultur i Thy 10.8. – 16.8. 2020

Vandring, natur og kultur i Thy 10.8. – 16.8. 2020

Der er udsolgt


Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag bl.a. med Maria Helleberg, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.