foto: Hans Kurt Rønnest

Foto: Mikkel Jézéquel

Foto: Thomas Høyrup Christensen

Velkommen til vores højskolekurser i Danmark

 

Annas Højskole startede i 2017 med at lave højskole på Mallorca, men nu har vi også fået kurser i Danmark – nærmere bestemt i  Thy og på Læsø på programmet.

Læsø – en ø med masser af historie og natur

På Læsø har vi købt vores egen kursusejendom, nærmere bestemt en stor Bed and Breakfast, Østergård Kultur B&B,  der ligger ved Byrum,  hvor vi kan være op mod 32 kursister. Ejendommen er en 4-længet gård med tilhørende skøn parkligende have. Vores B&B har et hyggeligt orangeri, hvor vi spiser og synger mm.  Der er også foredragsrum/bibliotek.

På Læsø er der masser af historie, kultur og natur at gå om bord i. Der er de helt unikke tanghuse, der er saltsyderiet, fiskeriet, strandingerne. Det er den helt  enestående natur, hvor ca. 70 % af øen er dækket af naturområder, og hvor der findes en stilhed,  som du skal lede længe efter. Endelig er der den nutidige historie om Læsøs udfordringer i dag som Danmarks mindste kommune målt på indbyggeretallet.

Vandreture i Nationalpark Thy

I Thy holder vi til ved Agger i Sydthy. Valget på dette smukke område af Danmark var ikke svært, når man for det første elsker naturen, som vi gør. For her er Nationalpark Thy, der er Danmark største vildmark, og derfor har vi helt naturligt vandring på programmet på flere af kurserne i 2022. Kurserne i Thy er tilrettelagt i samarbejde med CoolThy.

Nedenfor ser du 3 udvalgte kurser ud af de 7 kurser, vi foreløbig udbyder i Danmark.

(Naturfotos fra Thy er taget af Mikkel Jézéquel og udlånt af Destination Nordvestkysten)

Vandring, natur og kultur i Thy | 24.-30. juli 2022

Vandring, natur og kultur i Thy | 24.-30. juli 2022

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig
Kurset gennemføres.
Tag med på vandrekursus med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

læs mere
Yoga retreat på Læsø | 6.-9. oktober 2022

Yoga retreat på Læsø | 6.-9. oktober 2022

Ledige pladser


Tilmeld dig
Yoga retreat hvor alle kan være med. Giv dig selv muligheden for at komme helt ned i gear og tage en pause fra hverdagen. Vi gør det i de skønneste rammer på Kattegats perle, Læsø, hvor du mærker roen sænke sig i dig, straks du står af færgen.

læs mere
Strik på Læsø | 20. november – 26. november 2022

Strik på Læsø | 20. november – 26. november 2022

Ledige pladser


Tilmeld dig
NYT KURSUS på grund af den overvældende succes med vores strikkekursus på Læsø

Tag på strikkekursus på Læsø med strikkeguru Annette Danielsen. Oplev øens enestående natur og mød lokalbefolkningen. Hør om de unikke tanghuse, saltsydning og deltag i et dejligt højskolefælleskab med fokus på strikning og ny inspiration.

læs mere