+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Velkommen til Andalusien Højskole – en dansk højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole i udlandet, nærmere bestemt på Mallorca i 6 år, Skotland kom til i 2021 og i 2023 bl.a. Andalusien og Vietnam. I 2024 kommer vi til at have kurser flere steder  i Andalusien.

1. Højskole i bjergbyen Gaucin, halvanden times kørsel vest for Malaga:  Vi har en højskole i en stille og lille bjerglandsby – Gaucin –  ca. 90 minutters kørsel fra Malaga og mod Gibraltar. Her har vi et skønt stort hus med 9 lejligheder, og det er her,  alle vores aktiviteter foregår. Derudover har vi et ekstra hus med skøn udsigt ca. 100 meter fra vores hovedhus. I alt  har vi plads til ca. 25 kursister. Højskolen har pool og tagterasse og en fantastisk udsigt over kysten, Middelhavet og helt til Afrikas kyst.

I Gaucin har vi følgende kurser: “Strik i Andalusien” + “Vandring, Mad og Selvforkælelse”.

2. Højskole i Canillas de Albaida – halvanden times kørsel øst for Malaga: 

Vi har fundet en skøn perle af en finca/ gård i bjergene bag Costa Tropical. Fincaen ligger på en bakketop og kigger ind over landsbyen Canillas de Albaida, en stille landsby med 800 indbyggere, som turismen ikke har fundet vej til.  Det er en gammel olivengård, der er blevet gennemrenoveret i smagfuld andalusisk stil. Her skal vi bo og holde højskole. Det er kurset “Andalusien set indefra” vi afholder her.  Derudover har vi et hus mere til vores rådighed, 1,5 km væk. 

3. Iværksætteri-workshop på retreat-centret Garden of Lemons, hvor vi bor hos dansk inværsætterpar. Stedet ligger 1.15 timers kørsel østpå fra Malaga. Stedet har pool, orangeri og en skøn frodig have. Og det lækreste køkken med mad lavet af råvarer fra bl.a. stedets køkkenhave.

Du ønskes god fornøjelse med studering af vores kurser i Andalusien.

Oplev bl.a. disse kurser i 2024