Velkommen til Andalusien Højskole – en dansk højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole i udlandet, nærmere bestemt på Mallorca i 5 år, Skotland kom til i 2021 og i 2023 bliver det så bl.a. Andalusien som vil være en af vores nye destinationer med højskole – på vores måde. Små 6-700 kursister har allerede være afsted med os. Vi åbner op for sæssonen i Andalusien i maj og slutter den i oktober indtil videre. Vi laver ikke højskole i Andalusien i sommermånederne, da vejret simpelthen er for varmt til os.

Vores bolig er et skønt stort hus med 7 lejligheder, og plads til omkring 23 kursister. Huset har pool og tagterasse og en fantastisk udsigt over kysten, Middelhavet og helt til Afrikas kyst.

Vi starter med to kurser. Et “strik, yoga og højskole” i maj med strikkedesigner Annette Danielsen og yogainstruktør og andalusien-kender Anamet Magven. Og så har vi et kursus senere på året, nærmere bestemt i slutningen af september vi kalder “vandring, mad og selvforkælelse med Anne Hjernøe. fundet et skønt hus i bjergbyen Gaucin, der ligger 90 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn.  Du ønskes god fornøjelse med studering af vores program .

Oplev bl.a. disse kurser i 2023