+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole i udlandet, nærmere bestemt på Mallorca i 3 år, og små 400 kursister har allerede være afsted med os. I 2020 skulle vi åbne dørene til højskolen på Mallorca i slutningen af april, men så kom corona, og vi måtte aflyse alle forårshold. Nu tyder alt på, at vi igen kan komme afsted på vores kurser i september, hvor vi igen skal opleve Jørn Utzons hus Can Lis på “Mallorca set indefra” Derudover skal vi møde Helle Alexandersen, Johnnie Kobbelgaard, John Stoltenberg og mange af de andre spændende danskere, vi har lært at kende på Mallorca. I september har vi også to kurser med Anne Hjernøe, hvor vi laver spansk mad og vandrer i bjergene. Det kalder vi Mallorcas køkken og vandring. Du ønskes god fornøjelse med studering af vores program for efteråret 2020 – du finder både introtekst, program, billeder og mere under hvert enkelt højskolekursus.

Vi håber at se dig på Mallorca i september 2020 – men ønsker du at vente, har vi allerede nu lagt flere af vores 2021 kurser op her på hjemmesiden.

Oplev bl.a. disse kurser i 2020/2021

Vandring på Mallorca 21.4. – 28.4. 2021

Vandring på Mallorca 21.4. – 28.4. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Kom med på vandring på Mallorca i de smukke Tramuntana bjerge. Med højskolen som udgangspunkt vandrer vi ca. 10-18 km de fleste dage. Vi har også foredrag om Mallorcas kultur og om vandringens betydning. Derudover er der sang og skønt højskolesamvær.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra

Foredragsholdere

Christine Feldthaus
Livsstilsekspert og tv-vært
Anne Hjernøe
TV-kok og forfatter
Adrian Hughes

Journalist
(Foto: Lars Gundersen)