+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole i udlandet, nærmere bestemt på Mallorca i 3 år, og små 400 kursister har allerede være afsted med os. I 2020 åbner vi dørene til højskolen på Mallorca i slutningen af april. Vi håber igen at kunne opleve Jørn Utzons hus Can Lis på alle vores “Mallorca set indefra” kurser. Derudover skal vi i løbet af sæssonen møde Helle Alexandersen, Johnnie Kobbelgaard, John Stoltenberg og mange af de andre spændende danskere, vi har lært at kende på Mallorca. Vores sæson starter den 29 april med et vandrekursus vi kalder Vandring på Mallora og et Mallorca set indefra hvor vi oplever øen bag turistfacaden. Så har vi et kursus for en kunstforening i juni, men vender stærkt tilbage i september og oktober med hele 6 forskellige temakurser.  To med Anne Hjernøe hvor vi laver spansk mad og vandrer i bjergene. Det kalder vi Mallorcas køkken og vandring. Derudover at vi to kurser Mallorca set indefra, et skrivekursus vi kalder Fortæl dit liv med erindringsskrivning med underviser Marie Østergaard Knudsen, og endelig slutter vi af med et kursus vi kalder ” Det gode liv på Mallorca” med tidligere DR journalist Helle Lyster og forstander Anna Katrin Nørgaard. Du ønskes god fornøjelse med studering af vores program for 2020 – du finder både introtekst, program, billeder og mere under hvert enkelt højskolekursus.

Vi håber at se dig på Mallorca i 2020!

Oplev bl.a. disse kurser i 2020

Fortæl dit liv 14.9. – 21.9 2020

Fortæl dit liv 14.9. – 21.9 2020

Ledige pladser


Tilmeld dig
Drømmer du om at skrive om dit liv? Velkommen til en uge, hvor du får det gjort. Formålet med kurset ‘Fortæl dit liv’ på Mallorca Højskole er at skrive erindringshistorier, der bliver læst. Men du skal ikke skrive hele tiden. Du kommer også ud at opleve Mallorca på autentisk vis. Vi skal bl.a. opleve Jørn Utzons hus Can Lis.

læs mere
Vandring på Mallorca 21.4. – 28.4. 2021

Vandring på Mallorca 21.4. – 28.4. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Kom med på vandring på Mallorca i de smukke Tramuntana bjerge. Med højskolen som udgangspunkt vandrer vi ca. 10-18 km de fleste dage. Vi har også foredrag om Mallorcas kultur og om vandringens betydning. Derudover er der sang og skønt højskolesamvær.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra

Foredragsholdere

Christine Feldthaus
Livsstilsekspert og tv-vært
Anne Hjernøe
TV-kok og forfatter
Adrian Hughes
Journalist