+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole i udlandet, nærmere bestemt på Mallorca i 3 år, og små 400 kursister har allerede være afsted med os. I 2020 skulle vi åbne dørene til højskolen på Mallorca i slutningen af april, men så kom corona, og vi måtte aflyse alle hold. Nu håber vi, at vi kan komme afsted på vores kurser i 2021, hvor vi igen skal opleve Jørn Utzons hus Can Lis på “Mallorca set indefra” Derudover skal vi møde Helle Alexandersen, Johnnie Kobbelgaard, John Stoltenberg og mange af de andre spændende danskere, vi har lært at kende på Mallorca. I september og oktober 2021 har vi også  kurser med Anne Hjernøe, hvor vi laver spansk mad og vandrer i bjergene. Det kalder vi Mallorcas køkken og vandring. Du ønskes god fornøjelse med studering af vores program for 2021.

Oplev bl.a. disse kurser i 2021

Mallorca set indefra 27.9 – 04.10.2021

Mallorca set indefra 27.9 – 04.10.2021

Der er udsolgt


Oplev Mallorca i slutningen af september, der er en skøn tid på Mallorca, hvor mandelhøsten er i gang og vinhøsten fejres. På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.

læs mere
Mallorcas køkken og vandring | 18.-25. oktober 2021

Mallorcas køkken og vandring | 18.-25. oktober 2021

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig
Lær at lave spansk mad sammen med tv- kok og journalist Anne Hjernøe. Men vi skal også ud og røre os. Så hver anden dag er vi ude og vandre i bjergene på 3 smukke og varierede vandreruter.

To pladser tilbage. En på delt dobbeltværelse og en på eneværelse.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra

Foredragsholdere

Christine Feldthaus
Livsstilsekspert og tv-vært
Anne Hjernøe
TV-kok og forfatter
Adrian Hughes

Journalist
(Foto: Lars Gundersen)