+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi har nu lavet højskole på Mallorca siden 2017  og små 800 kursister har allerede være afsted med os. Vi åbner op for sæssonen i april og slutter den i oktober. Vi laver ikke højskole dernede i sommermånederne, da vejret simpelthen er for varmt til os.

Det er lidt forskelligt hvem vi møder på Mallorca. Det kan være restauratør Helle Alexandersen,  vinbonde Søren Svenningsen, relativ ny-tilflytter  Arina Richter, galleristerne Jakob og Patricia Asbæk og mange af de andre spændende danskere, vi har lært at kende på Mallorca. I april og september/oktober har vi også  kurser med Anne Hjernøe, hvor vi laver spansk mad og vandrer i bjergene. Det kalder vi Mallorcas køkken og vandring. Du ønskes god fornøjelse med studering af vores program .

Oplev bl.a. disse kurser i 2024

Strik på Mallorca | 24.-31. maj 2024

Strik på Mallorca | 24.-31. maj 2024

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig

FÅ PLADSER TILBAGE Her kombinerer vi vores populære strikkekurser med vores ligeså populære højskole på Mallorca. Der vil være masser af strikkeundervisning, men du skal også ud at opleve øen bag turistfacaden og være en del af et skønt højskolefælleskab.

læs mere
Mallorca set indefra | 17. – 24. september 2024

Mallorca set indefra | 17. – 24. september 2024

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig

På “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde. Vi kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.
Vi besøger bl.a. Jørn Utzons hus Can Lis og danske Helle Alexandersen, der bor pragtfuldt i Port de Sóller. Vi skal også diskutere kunst hos Jacob og Patricia Asbæk.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra