+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Vietnam set indefra

01. - 15. december 2023

Vietnam er et populært rejsemål og ikke uden grund. Befolkningen er utrolig imødekommende og venlige. Landet er eksotisk og meget smukt. Der er lidt for enhver smag. Langt de fleste danske rejseudbydere laver stort set de samme ture – især Vietnam fra Nord til Syd går igen. Her rejser man igennem Vietnam med korte stop ved de store highlights sammen med turister fra alle andre lande.

Gør det på en anden måde

Annas Højskole har valgt at gøre det på en lidt anden måde, fordi vi er en højskole og kan godt lide at fordybe os og møde mennesker. Og vi tør allerede nu godt love, at der venter jer helt unikke oplevelser, som I ikke finder hos nogle andre rejseudbydere. Ikke mindst pga. vores kursusleder og medtilrettelægger af rejsens indhold, Thomas Bo Pedersen.  Han er netop hjemvendt til Danmark efter 20 år i landet først som journalist, siden som diplomat og direktør for en af de største danske virksomheder i Vietnam. Thomas har i alt arbejdet med Vietnam i 40 år!

Vi har valgt at lægge højskolen i Vietnams drøn charmerende hovedstad Hanoi. Det er en by, der emmer af historie og kultur, og en by prins Henrik boede i som barn og flere gange vendte tilbage til både alene og sammen med dronningen.

Højskolen ligger i et utroligt hyggeligt område i Hanoi. Og hotellet, der er den fysiske ramme for vores højskole, er en oase i den til tider hektiske by. Der er tagtereasse med swimmingpool.

Møder både vietnamesere og danskere, der bor i Hanoi

Vi skal møde danskere, der driver virksomhed og bor i Vietnam.  Vi skal møde unge vietnamesere og høre om deres håb og drømme for fremtiden,  vi skal møde vietnamesiske kunstnere, og vi skal være i selskab med en amerikansk Vietnam-veteran, der kom tilbage for at hele sine sår efter krigen og i dag hjælper med at fjerne miner, som amerikanerne lagde ud. 

På højskolen starter vi nogle af dagene med at lave morgengymnastik i den nærliggende park – ligesom vietnameserne.  Og efter vores morgenmad vil der være fællessang, samlinger og foredrag, når vi da ikke lige er ude på ture.

Tæt på højskolen ligger også de gamle håndværksgader, eller som de også kaldes; de 36 fags gader, der løber på kryds og tværs og har navne efter det håndværk, der sælges. Her kan vi gøre en god handel i silkegaden, skogaden og bambusgaden  eller dumpe ind på nogle af de små gadekøkkener og spise frokost sammen med vietnameserne. Og apropos de mange små gadekøkkener; De kan godt virke lidt uoverskuelige at kaste sig over for en dansker, der ikke kan sproget. Men vil vi få en introduktion til gadekøkkenet og deres typiske retter af Thomas Bo Pedersen.

Vi har valgt at give jer en rejselederassistent med på turen. Det er Nanna Grunwald, der har arbejdet for Annas Højskole i flere år. Nanna står for praktiske ting, og så vil hun være den, der står for al højskolesang. 

Vi skal også ud af byen

Vi ved godt, det er en lang rejse til Vietnam, og at  det for nogle kan være lidt hektisk lige at vænne sig trafikken og det meget anderledes byliv. Derfor starter vi også blidt op med tid og ro til at lade indtrykkene bundfælde sig. Og derfor har vi også ture, hvor vi rejser et par dage væk fra højskolen – ud på landet – ud til havet- og så kommer vi tilbage til vores højskole igen. Vi tilbringer to dage i  Ha Long Bugten, som er et af verdens syv vidundere. Vi bader, fisker, overnatter og spiser morgenmad, mens solen står op i horisonten. Vi skal også op i Pu Loung Nationalpark og trekke, for dem, der har lyst. 

Vejrmæssigt er november og december helet perfekte i det nordlige Vietnam, det minder meget om dansk sommer. Derfor er det også højsæsson, og nogle steder, som i Halongbugten, forventer vi en del andre tursiter. Desværre kan vi ikke have dette smukke sted helt for os selv – selv om det ville være fantastisk. 

Der vil være mulighed for at forlænge rejsen, hvis I ønsker at rejse lidt rundt for jer selv eller kombinere det med en badeferie,  efter vores højskoleophold. 

Vi glæder os til at tage jer med på højskole i vores Vietnam og vise jer “ Vietnam set indefra”.

Anna Katrin Nørgaard, forstander, Annas Højskole 

Med forbehold for ændringer – se detaljeret program.

 

Jeres kursusleder er Thomas Bo Pedersen

Thomas har beskæftiget sig indgående med Vietnam igennem 40 år, først som journalist og siden som diplomat og som direktør for en af de største danske virksomheder i Vietnam. Han arbejder nu som forfatter og foredragsholder og har for ganske nylig udgivet den meget omtalte roman ’Hævnen fra Hanoi’.

Thomas Bo Pedersens legendariske netværk i Vietnam omfatter fascinerende personligheder fra alle dele af det vietnamesiske samfund, herunder krigsveteraner, kunstnere, designere, mesterkokke, historikere, regeringsbureaukrater og andre helt centrale mennesker i det vietnamesiske samfund.

 

Thomas Bo Pedersen blogger jævnligt på:

https://thomasbopedersen.wordpress.com

 

Nanna Grunwald

Nanna er med som rejselederassistent og så er hun den, der sørger for, at vi også for sunget en masse fra Højskolesangbogen, selv om vi er langt hjemmefra.  Hun har flere gange været med som både kursusleder og hjælper på Annas Højskole, både på Mallorca og Læsø – og er derfor godt inde i højskoleånden. Når hun ikke er at finde på Annas Højskole , er hun grafisk designer, og har blandt meget andet designet bøger om mad, kultur og arkitektur. Fritiden bruger hun ofte på løb og vandring, og har gennem årene vandret i så forskellige områder som Catalonien, Alperne, Island, Norge og flere gange i Lapland, hvor hun også mødte sin svenske mand. Hun har en stor familie og heriblandt to voksne børn og to børnebørn.

Nanna har tidligere sunget i band og er rigtig glad for at synge efter Højskolesangbogen, så det er selvfølgelig også hende, der vil synge for til vores fællessang.

 

Vi flyver med Qatar Airways.

01.12 Afrejse  København – Hanoi med mellemlanding i Doha:

København – Doha:  15.15  – 23.30

Doha – Hanoi:  01.35 –  12.10

14.12  Afrejse Hanoi – København:

Hanoi – Doha: 19.40 – 23.45

15.12  Doha – København  01.40 – 6.25 ankomst København

 

Foto: Thomas Bo Pedersen

Praktisk info

Ledige pladser


Tilmeld dig
Rejsens pris

Pris for delt dobbeltværelse pr. person: 21.900 DKK

Pris for eneværelsestillæg: 3000 DKK

Stort set alt er inklusiv i prisen, men her skriver vi, hvad du får inklusiv:

 • Fly København/ Hanoi tur-retur. Vi flyver med Qatar Airways
 •  Dansk rejseleder, der har arbejdet med Vietnam genem 40 år og boet der i 20 år
 • Dansk rejseleder-assistent
 • Lokale guider
 • Hotel med dobbeltværelse / eneværelse med eget badeværelse 
 • Adgang til tagterasse med swimmingpool
 • Alle fælles bustransporter i Vietnam
 • Al fælles taxakørsel
 • Alle fællesmåltider som beskrevet i programmet. Det eneste, du selv betaler, er 3 * frokost og 2* aftensmad
 • Alle entreer til fælle udflugter
 • Alle programsatte aktiviteter
 • Tur til Halongbugten med sejlads på båd med single og dobbeltkahytter. Der vil være madskole, mulighed for at fiske, bade. Alle måltider inkluderet.
 • Vandretur  i området Pu Loung Nationalpark, der ligger i bjergene. Vi går med lokalguide. Denne tur er inklusiv al transport og måltider

 

Det er ikke med i prisen:

Drikkevarer

Drikkepenge til guider mm.

Måltider for egen regning – det er 3* frokost og 2* aftensmad

 

Tidsforskel

Vietnam er 6 timer foran Danmark (5 timer ved sommertid).

Sprog

Det officielle sprog i Vietnam er vietnamesisk.

Vejr og klima
Visum og pas

Danske statsborgere med dansk pas er fritaget for visum i op til 45 dage. Man skal imidlertid være i besiddelse af et pas der er gyldigt i 6 måneder fra indrejsedato. Desuden skal gyldig returbillet/dokumentation for udrejse, inden for de 45 dage fra indrejsedato, kunne fremvises.

Se Udenrigsministeriets hjemmeside for detaljer

Udenrigsministeriets rejsevejledning

Vi anbefaler at du altid læser Udenrigsministeriets opdaterede rejsevejledning.

Se rejsevejledningen her

Forsikringer

Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Vietnam. Annas Højskole har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som har et bredt udbud af forsikringstyper, der passer til de flestes behov.

Der findes billigere rejseforsikringer end Gouda, men vores erfaring er, at de sidste penge er givet godt ud. Gouda har nemlig specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Når skaden opstår, har Gouda sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

Vaccination og helbred

På alle vores rejser anbefaler vi, at man er grundig med håndhygiejne, da manglende håndhygiejne ofte er årsagen til eventuelle maveproblemer. Drik kun vand fra købe vandflasker.

Vaccinationer:

 • Kort rejse, under 3 uger til turistområder: Hepatitis A, difteri/stivkrampe

Malaria

Der er principielt malaria hele i Vietnam, og i visse områder anbefales det at tage forebyggende malariapiller.  Højrisikoområder er langs grænsen til Cambodia. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud.

Kontakt din egen læge og hør nærmere om vaccinationsmuligheder eller kontakt Danske Lægers Vaccinationsservice deres link er:  https://www.sikkerrejse.dk/om-os/ og fortæl dem, hvad for en tur, du skal på. Så har de stor erfaring i at rådgive. 

Du kan også læse mere om vaccinationer på Statens Serum Institut : https://rejse.ssi.dk/

Valuta

Program

Dag 1: 01.12.23: Rejse til Hanoi

Afrejse København – Hanoi med Qatar Airways

 København – Doha: 15.15  – 23.30

Doha – Hanoi: 01.35  – 12.10

Dag 2: 02.12.23: Ankomst og velkommen til Vietnam Højskole
 • Ankomst – vi mødes med kursusleder Thomas Bo Pedersen, der står med et skilt med Annas Højskoles logo på. Velkommen til Hanoi. 
 •  Transfer til højskolen, der holder til på et hotel, der ligger i en skønt kvarter i den gamle bydel
 • ca. 15.00 Vi mødes til velkomst og sen frokost i hotellets restaurant samt en introduktion til Vietnam og Hanoi v. kursusleder  Thomas Bo Pedersen
 • Rundtur i nærområdet med Thomas 
 • 18.00 Tidlig aftensmad på restaurant og lidt om morgendagens program
 • Ikke for sent i seng. Vi ved det – I har jetlag og mange nye indtryk. 
Dag 3: 03.12.23: Mit eventyr i Vietnam og introduktion til det vietnamesiske køkken
 • 7.00 Vi starter dagen tidligt, som man gør i Hanoi, med en omgang tai chi i den nærliggende park med lokal underviser + Nanna Grunwald
 • 8.00 – 9.30 Morgenmadsbuffeten er åben 
 • 10.00 Vi mødes i mødelokalet, hvor vi synger et par sange fra Højskolesangbogen m. Nanna Grunwald. Derefter vil Thomas, der har boet 20 år i Vietnam indtil efteråret 2022, men haft med Vietnam at gøre de sidsate 40 år som journalist, diplomat, og CEO for den danske virksomhed Mascot,  fortælle os om sit eventyr i Vietnam. Han vil fortælle om kulturforskellene, skikke, traditioner, og som optakt til frokosten vil han også komme ind på det   vietnamesiske køkken
 • 13.00 Frokost på vietnamesisk hverdagsrestaurant
 • Siesta, med mulighed for at slappe af ved poolen
 • 16.00 Rundtur i Hanoi, hvor vi ser Hoan Kiem søen, ferskvandssøen midt i Hanoi, der siges at rumme kæmpeskildpadder. Så skal vi videre til de nærliggende travle gader i Hanois gamle bydel Pho Puong. De lokale kalder kvarteret for ‘de 36 gader’ fra tiden, da alle erhverv havde sin gade med navne som Silkegade, guldgaden, tøjgaden og skogaden. Du kan stadig købe silke i Silkegade og sågar stegte fisk i gaden af samme navn. 
 • 19.00 Fælles aftensmad på restaurant 
Dag 4: 04.12.23: Dragen er landet
 • 8.00 – 9.30 Morgenmadsbuffeten er åben 
 • 10.00 Vi mødes i mødelokalet, hvor der først er højskolesang med Nanna og derefter foredrag med Thomas: Dragen er landet – oplæg om det moderne Vietnam. Vietnam har siden år 2000 udviklet sig fra fattigt land til asiatisk tiger, men det økonomiske eventyr har samtidig øget den sociale ulighed og slidt på miljøet.
 • 13.00 Fælles frokost 
 • Siesta
 • 17.00 Vi besøger en familiedrevet virksomhed, Tan My Design, der nok er noget af det mest elegante indenfor vietnamesisk shopping i Hanoi. Familien har gjort det så godt, at mange kendisser besøger butikken, når de er i Hanoi. Således også Kronprinsesse Mary og Dronning Margrethe for at nævne nogle. Vi hører historien om vejen til succes, og man kan få en smagsprøve på virkelig god kvalitet til fair priser. I kan også altid vende tilbage hertil på jeres sidste fridag i Hanoi – inden afrejse. 
 • 20.00 Fælles aftensmad + oplæg om dagen i morgen
  Dag 5: 05.12.23: Køkkenskole + Dansk CEO for dansk virksomhed, fortæller om sit Vietnam.
  • 8-9.30 Morgenmadsbuffeten er åben
  • 10.00 Kokkeskole – vi skal i køkkenet og lære om det vietnamesiske køkken og lære, at lave nogle af deres skønneste retter helt fra bunden. Vi spiser maden, vi har lavet.
  • Tid på egen hånd, siesta/ afslapning ved poolen
  • 15.30 afgang hotel. Vi skal møde CEO for den danske virksomhed E-soft, Thomas Frisenberg, der har boet 22 år i Vietnam. Vi møder ham til en snak om, hvad Vietnam er for et land at leve i både som børnefamilie, men også som leder for en virksomhed med 300 fuldtidsansatte og 100 deltids. E-Soft arbejder meget med deres sociale ansvar og har derfor en del medarbejder, der har et handicap.
  • 19.00 Vi spiser middag sammen på restaurant i nærheden af højskolen + vi får et kortere oplæg om turen til Halong Bugten, som vi skal besøge i morgen – et af af verdens syv vidundere
  Dag 6-7: 06/07.12. 23 Sejlads i Ha Long Bugten
  • Tidlig morgenmad 
  • Afgang bus til Halong Bugten, hvor vi skal tilbringe de næste to dage. Vi behøver ikke pakke hele kufferten, da vi kan lade vores kufferter blive på hotellet, mens vi er væk. En lille turrygsæk er nok.
  • Halong Bugten har naturligt sin plads på UNESCO´s verdensarvsliste og har for nylig modtaget den ære at blive kåret som en af de nye syv naturlige vidundere i verden. 
  • Ha Long betyder “dragen, der stiger ned”. Ifølge sagnet steg en drage ned fra bjergene for at bekæmpe fjender, der ville trænge ind i området. Dragen spyede om sig med jade, som blev til kalkstens toppe, så fjenden ikke kunne trænge ind. Der bliver god tid til at slappe af og nyde udsigten, mens vi er om bord. Thomas vil holde et foredrag om bugten, hvor han bl.a. vil komme ind på dens miljøudfordringer. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad.  Mulighed for at gå i land og se  drypstenshule og bade. Der vil senere på båden være demonstration af vietnamesisk kogekunst. Mulighed for aftenfiskeri.
   Om morgenen er der Tai Chi på dækket, morgenmad,  besøg på en ø med en skøn udsigt over Halong Bugten.  Tilbage på båden er der brunch, i mens vi fortsætter ind mod land. Vi tager bussen tilbage til Hanoi.
  • Aftensmad for egen regning
  Dag 8: 08.12.23 Mød soldaten der rydder miner, hør om Agent Orange
  • 7.00 Vi starter dagen tidligt, som man gør i Hanoi, med en omgang tai chi i den nærliggende park med lokal underviser + Nanna Grunwald
  • 8.00 – 9.30 Morgenmadsbuffeten er åben 
  • 10.00 Vi mødes i mødelokalet, hvor der først er højskolesang med Nanna og derefter foredrag med Thomas om vietnamkrigen – eller den amerikanske krig, som de kalder den herude. Krigen var en af de mest grusomme krige efter anden verdenskrig. Krigen kostede 58.000 amerikanske soldater livet, men det var intet i forhold til de vietnamesiske ofre. Man anslår, at over 4 millioner vietnamesere – her i blandt mange civile – blev dræbt eller invaliderede. Under krigen sprøjtede amerikanerne Agent Orange, som var en miljøfarlig plantegift, ud over nordvietnam for at få bladene til at falde af træerne, så fjenden ikke kunne skjule sig, men det gik ikke kun ud over træerne. En af de mest omfattende skadevirkninger af giften var misdannelser hos børn. Krigen varede i 14 år og sluttede med Saigons fald i 1975. Bagefter flygtede titusindvis af vietnamesere, blandt andet til Danmark. 
  • 13.00 Fælles frokost 
  • Siesta
  • 16.00 Vi får besøg af Chuck, som er amerikaner, Vietnam-veteran og i dag hjælper med at rydde miner
  • 18.30 Fælles aftensmad 
  • 20.00 Foredrag om Agent Orange v. Thomas, der udover at have været direktør for Mascot i Vietnam og Laos også har skrevet om Agent Orange og modtaget en pris for sit arbejde med ofrene. Efter foredraget kan dem der har lyst se  filmen om kunstneren Châu, der ikke vil ses som et offer for Agent Orange, men som en kunstner. Det er muligt at se den på andre tidspunkter i løbet af opholdet i Vietnam.
  Dag 9: 09.12.23: Det ukendte Hanoi og jazzklub
  • 8.00 – 9.30 Morgenmadsbuffeten er åben 
  • 10.00 I formiddag vil Thomas vise os et par mere ukendte sider af byen. Vi besøger et sted, hvor kunstnere har lavet de smukkeste vægmalerier , der hænger side om side på byens mure, og skal skal vi på et stort lokalt gemt marked, hvor turister sjældent finder vej. Altsammen er i gå-afstand fra hotellet.
  • 13.00Frokost for egen regning
  • Fri-eftermiddag 
  • 19.00 Fælles aftensmad
  • 21.00 Tur på Binh Minh jazzklub. Binh Minh er en jazz-legende langt udover Vietnams grænser. Han er uddannet på blæseinstrumenter i hæren og lærte sig selv at spille jazz, mens det stadig var ulovligt i Vietnam, fordi jazz blev betragtet som udtryk for kapitalistisk kultur. 
   Billederne gik verden rundt da USA’s præsident Bill Clinton kom på scenen og spillede duet med Minh på scenen, da han i 1995 kom til Hanoi som den første amerikanske præsident nogensinde. Siden da har klubben haft kultstatus, hvor jazz-personligheder fra hele verden jævnligt dukker op. 
  Dag 10: 10.12.23: Etniske minoriteter, ølsmagning og iværksætter-eventyr
  • 8.00 – 9.30 Morgenmadsbuffeten er åben 
  • 10.00 Vi besøger det etnologiske museum, som er en slags Frilandsmuseum midt i Hanoi. Her vil Thomas komme med et oplæg: Vi skal høre om Vietnams etniske minoriteter. Der gemmer sig en dramatiske historie om århundreders splid mellem det vietnamesiske befolkingsflertal og de etniske grupper, et modsætnungsforhold, som også i dag giver masser af bøvl. Både den franske og amerikanske militære efterretningstjeneste forstod at udnytte disse modsætningsforhold, og det sætter sig helt konkrete spor den dag idag med marginaliseringen af Vietnams etniske minoriteter, som for manges vedkommende lever i deres egne parallelsamfund, ofte i udsigtsløs fattigdom og diskrimination.

  Efter besøget på Hanois svar på Frilandsmuseet, er der tid på egen hånd –  inklusiv frokosten.

  • Vi mødes kl. 17.00 i receptionen for samlet at tage ud til Beergarden, der er en dansk restaurant. Her møder vi ejerne Ole Udsholt og Thomas Bilgram, og smager på øl fra deres bryggeri Furbrew. Vi hører dem fortælle historien om, hvordan de fandt på at tage til Vietnam og brygge øl. Hvilke udfordringer stod de overfor som udenlandske iværksættere? Vi smager på de forskellige øl, mens vi prøver at gætte, hvad de indeholder
  • Aftensmad på Beergarden. Vi synger et par aftensange med Ole og Thomas 
  • Præsentation af morgendagens program og så hjem og i seng!

   

  Dag 11: 11.12.23: Vandretur på landet/ afslapning på egen hånd

  Dagen i dag kan bruges lidt forskelligt alt efter temperament. Man kan vælge at tage med på vandretur med Nanna Grunwald + lokal guide. Vandreturen er med i prisen. Eller du/I kan blive i Hanoi og tage dagen på egen hånd. Hvis du vælger at blive i Hanoi, får du naturligvis dækket alle måltiderne. Thomas vil gerne stille sig til rådighed og guide yderligere, hvis man vil vide endnu mere om Hanoi.   

  • Mulighed for at vandre i bjergene i Pu Loung Nationalpark, hvor vi vandrer igennem små landsbyer med lokal guide. Vi spiser lokalt til frokost. Aftensmaden bliver på vejen hjem mod Hanoi.  Det er en lang dag. Vi tager afsted 6.45  om morgenen,  og vi er først tilbage på hotellet i Hanoi ved 22-23 tiden. 
  • Det kan også være, du bare trænger til at slappe og nyde swimmingpoolen oppe på tagtereassen.  For så derefter gå lidt rundt for dig selv og måske tage en cykeltaxa gennem Hanois gamle gader. Eller du vil gå lidt rundt med Thomas?.
  • Vi betaler både måltider og cykeltaxa for dem, der bliver tilbage i Hanoi. 

  Dag 12: 12.12.23: Ho Chi Minh Mausoleum og Hanoi Hilton - det berygtede fængsel
  • 8.00 – 9.00 Morgenmadsbuffeten er åben 
  • 9.30 Vi tager bussen ud til Ho Chi Minh Mausoleet. Ho Chi Minh var en beskeden mand, som ikke brød sig om at blive fremhævet. Han så sig selv som en del af folket. Derfor var det nok heller ikke helt i hans ånd, at han i dag ligger balsameret i mausoleet, som blev bygget oven på det sted, hvor han i 1945 læste Vietnams Uafhængighedserklæring op. Ho Chi Minh døde den 2. september 1969 og bliver i dag hyldet som Vietnams landsfader. Man kan  gå rundt i parken og blandt andet se pælehuset, hvor Ho Chi Minh boede under beskedne forhold. 
  • Derefter tager vi hen og ser Prins Henriks barndomshjem, der ligger lige i nærheden. Og efter det går vi videre til Truc Bac søen (ligeledes i området), der også bliver kaldt silke søen. Truc Bac søen er det sted, hvor den tidligere amerikanske politiker og præsidentkandidat John McCain blev skudt ned under Vietnamkrigen. Midt i søen lå en lille ø, hvor kejserens ulydige konkubiner blev holdt fanget og som straf sat til at producere silke. Heraf navnet silkesøen.
  • 13.00 Fælles frokost ved Truc Bac søen
  • Bus til Hoa Lo fængslet eller “Hanoi Hilton”, som det også bliver kaldt. Fængslet blev oprindeligt bygget af franskmændene. Under Vietnamkrigen blev det brugt til amerikanske krigsfanger, og det var her, det fik øgenavnet “Hanoi Hilton”.  Bus til hotel.
  • Aftensmad for egen regning
  Dag 13: 13.12.23: I kunstens tegn
  • 7.00 Vi starter dagen tidligt, som man gør i Hanoi, med en omgang tai chi i den nærliggende park med lokal underviser + Nanna Grunwald
  • 8.00 – 9.00 Morgenmadsbuffeten er åben 
  • 9.30 Vi skal på besøg hos kunstner-ægteparret Ngo Van Sac og Nguyen Thai, der er nogle af Thomas’ venner, så vi kan se, hvordan de arbejder med deres dybt originale værker, som har vakt stor opsigt både i Vietnam og udenfor landets grænser. Ægteparret vil bl.a. fortælle om deres syn på den moderne kunsts udvikling i Vietnam.
  • Fælles frokost som kunstnerparret har forberedt til os. Efter frokosten tager vi tilbage til højskolen, hvor der vil være tid til afslapning inden vores fælles afslutning.  
  • 19.00 Afslutningsmiddag på højskolen med underholdning.
  Dag 14: 14.12.23: Afgang Hanoi - København
  • Morgenmad + morgensang
  • Tid på egen hånd i Hanoi samt frokost for egen regning.  Der vil være tid til at hente det færdigsyede tøj hos skrædderen Thu Madelin

  • Afgang mod lufthavnen kl 15.00
  • Hanoi – Doha: 19.40 –  23.45

  Dag 15: 15.12.23: Ankomst København

  Vi flyver efter et par timers mellemlanding i Doha videre med Qatar mod København:

  •  Doha – København   01.40 – 06.25

  • Farvel og tak efter en forhåbentlig uforglemmelig tur.