+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Vietnam set indefra

22.november - 06. december 2024

Vietnam er et populært rejsemål og ikke uden grund. Befolkningen er utrolig imødekommende og venlige. Landet er eksotisk og meget smukt.  Langt de fleste danske rejseudbydere laver stort set de samme ture – især Vietnam fra Nord til Syd går igen. Her rejser man igennem Vietnam med korte stop ved de store highlights sammen med turister fra alle andre lande.

Gør det på en anden måde

Annas Højskole har valgt at gøre det på en lidt anden måde, fordi vi er en højskole og kan godt lide at fordybe os og møde mennesker. Og vi tør allerede nu godt love, at der venter jer helt unikke oplevelser, som I ikke finder hos nogle andre rejseudbydere. Vores kursusleder er også noget af en scoop, synes vi selv, nemlig Mette Holm. Hun  er journalist, foredragsholder og forfatter, og har dækket asiatiske anliggender i bla. Vietnam og Kina for store landsdækkende medier. Mette er gift med tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft, og han tager med! Han vil også holde foredrag på udvalgte dage. (Se mere i programmet)

Vi har valgt at lægge højskolen i Vietnams drøn charmerende hovedstad Hanoi. Det er en by, der emmer af historie og kultur, og en by prins Henrik boede i som barn og flere gange vendte tilbage til både alene og sammen med dronningen.

Højskolen ligger i et utroligt hyggeligt område i Hanoi og central placeret, i forhold til mange af de steder vi skal se. Og hotellet, der er den fysiske ramme for vores højskole, har en dejlig tagtereasse med swimmingpool.

Møder både vietnamesere og danskere, der bor i Hanoi

Vi skal møde danskere, der arbejder og bor i Vietnam. Vi skal møde unge vietnamesere og høre om deres drømme for fremtiden,  vi skal møde vietnamesiske kunstnere, og vi skal være i selskab med en amerikansk Vietnam-veteran, der kom tilbage for at hele sine sår efter krigen og i dag hjælper med at fjerne miner, som amerikanerne lagde ud. 

På højskolen starter vi nogle af dagene med at lave tai chi – ligesom vietnameserne.  Og efter vores morgenmad vil der være fællessang, samlinger og foredrag, når vi da ikke lige er ude på ture.

Tæt på højskolen ligger også de gamle håndværksgader, eller som de også kaldes; de 36 fags gader, der løber på kryds og tværs og har navne efter det håndværk, der sælges. Her kan vi gøre en god handel i silkegaden, skogaden og bambusgaden  eller dumpe ind på nogle af de små gadekøkkener og spise frokost sammen med vietnameserne. Og apropos de mange små gadekøkkener; De kan godt virke lidt uoverskuelige at kaste sig over for en dansker, der ikke kan sproget. Men vil vi få en introduktion til gadekøkkenet og deres typiske retter af Mette Holm.

Vi har valgt at give jer en rejselederassistent med på turen. Det er Nanna Grunwald, der har arbejdet for Annas Højskole i flere år. Nanna står for praktiske ting, og så vil hun være den, der står for al højskolesang. Nanna var også med i Vietnam på to ture i 2023.

Vi skal også ud af byen

Vi ved godt, det er en lang rejse til Vietnam, og at  det for nogle kan være lidt hektisk lige at vænne sig trafikken og det meget anderledes byliv. Derfor starter vi også blidt op med tid og ro til at lade indtrykkene bundfælde sig. Og derfor har vi også ture, hvor vi rejser 3 døgn væk fra højskolen – ud på landet – ud til havet- og så kommer vi tilbage til vores højskole igen. Vi tilbringer to dage på landet og en dag i Ha Long Bugten, som er et af verdens syv vidundere. Vi bader, fisker, overnatter og spiser morgenmad, mens solen står op i horisonten.  

En dejlig temperatur

Vejrmæssigt er november og december helt perfekte i det nordlige Vietnam, det minder meget om dansk sommer.

Der vil være mulighed for at forlænge rejsen, hvis I ønsker at rejse lidt rundt for jer selv eller kombinere det med en badeferie,  efter vores højskoleophold. 

Vi glæder os til at tage jer med på højskole i vores Vietnam og vise jer “ Vietnam set indefra”.

Anna Katrin Nørgaard, forstander, Annas Højskole 

Med forbehold for ændringer – se detaljeret program.

 

Mette Holm: Jeres kursusleder er Mette Holm, der får følgeskab af sin mand, tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft på udvalgte dage.

Mette er kommet i og har beskæftiget sig med Vietnam i over 30 år, har rejst på kryds og tværs, interviewet høj og lav, har kære venner her og har fulgt landets udvikling tæt. Det er ét af de lande, hun sætter aller mest pris på, især menneskene, deres opfindsomhed, udholdenhed og livsmod. 

Mogens Lykketoft demonstrerede mod krigen i Vietnam i København i sin tid, og på sin første rejse hertil i 1993 (som finansminister) så han med egne øjne nødvendigheden af at genoprette diplomatiske forbindelser. Mens Mette især har haft kontakten til menigmand, har Mogens stået for diplomatiet og samtaler med politikere og beslutningstagere, hvilket gør deres fælles indsigt enestående. 

 

Nanna Grunwald

Nanna er med som rejseleder, der hjælper med alt det praktiske, og så er hun den, der sørger for, at vi også for sunget en masse fra Højskolesangbogen, selv om vi er langt hjemmefra.

  Hun har flere gange været med som både kursusleder og hjælper på Annas Højskole, og er derfor godt inde i højskoleånden. Når hun ikke er at finde på Annas Højskole , er hun grafisk designer, og har blandt meget andet designet bøger om mad, kultur og arkitektur. Fritiden bruger hun ofte på løb og vandring, og har gennem årene vandret i så forskellige områder som Catalonien, Alperne, Island, Norge og flere gange i Lapland, hvor hun også mødte sin svenske mand. Hun har en stor familie og heriblandt to voksne børn og to børnebørn.

 

Vi flyver med Qatar Airways t/r

Fredag d. 22. november: Afrejsedag

Afrejse København – Hanoi 

København – Doha (lokale tider) 15.15 – 23.30

Lørdag d. 23. november: Doha – Hanoi (lokale tider) 01.45 – 12.25 

Når vi skal hjem er det: 

Torsdag d. 5. december: Hanio – Doha 19.10 – 23.20

 Fredag d. 6. december: Vi flyver efter et par timers mellemlanding i Doha videre mod København:

Doha – København: 01.55 – 06.40

På vores højskole i Hanoi bor vi på Anatole Hotel, der ligger midt i det gamle hyggelige område af Hanoi.

Vi har følgende værelser til vores rådighed:
Superior inside window : Almindelig størrelse dobbeltværelse med eget badeværelse, begrænset eller ingen udsigt. Pris pr. person: 23.100 kr.

Eneværelsestillæg: 3000 kr.

Excecutive cityviewStørre dobbeltværelse m. dobbeltseng, badeværelse og udsigt. Pris pr. person: 24.500 kr.
 
 
 
Grand Executive : Størst dobbeltværelse med enten twin beds eller dobbeltseng eget badeværelse og udsigt. Pris pr. person: 25.500 kr.
Her spiser vi morgenmad:
 
Her er vores tagterrasse, hvor vi også laver morgengymnastik på udvalgte dage, synger mm.
Tilmeld dig her:

Ledige pladser


Tilmeld dig

Foto: Thomas Bo Pedersen

Praktisk info

Ledige pladser


Tilmeld dig
Rejsens pris

Værelser:

Almindelig størrelse dobbeltværelse med eget badeværelse, begrænset eller ingen udsigt. Pris pr. person: 23.100

Eneværelsestillæg: 3000 DKK

 

Større dobbeltværelse m. dobbeltseng, badeværelse og udsigt. Pris pr. person:24.500

Størst dobbeltværelse med enten twin beds eller dobbeltseng eget badeværelse og udsigt. Pris pr. person: 25.500

 

Hvad er med i prisen:

 • Fly København/ Hanoi tur-retur. Vi flyver med Qatar Airways
 •  Dansk kursusleder
 • Dansk rejseleder
 • Lokale guider
 • Hotel med dobbelt/ enkeltværelse med eget badeværelse
 • Adgang til tagteresse med pool
 • Alle fælles bustransporter i Vietnam
 • Al fælles taxakørsel
 • Alle fælles måltider som beskrevet i program
 • Alle entreer til fælles udflugter
 • Alle programsatte aktiviteter
 • Alle foredrag
 • Tur til Halongbugten med sejlads på privatchartret skib med single og dobbeltkahytter som på hotellet, der vil være madskole, mulighed for at fiske, bade. Alle måltider på skibet er inkluderet.
 • Vandretur og ophold på landet. Vi går med lokalguide. Denne tur er inklusiv al transport og måltider.

 

Det er ikke med i prisen:

Drikkevarer

Drikkepenge til lokale guider, buschauffør mm.

Måltider for egen regning – det er 1* frokost og 5* aftensmad ( Det er billigt at gå ud at spise i Vietnam, beregn ca. 130-170kr for en middag).

 

Tidsforskel

Vietnam er 6 timer foran Danmark (5 timer ved sommertid).

Sprog

Det officielle sprog i Vietnam er vietnamesisk.

Vejr og klima
Visum og pas

Danske statsborgere med dansk pas er fritaget for visum i op til 45 dage. Man skal imidlertid være i besiddelse af et pas der er gyldigt i 6 måneder fra indrejsedato. Desuden skal gyldig returbillet/dokumentation for udrejse, inden for de 45 dage fra indrejsedato, kunne fremvises.

Se Udenrigsministeriets hjemmeside for detaljer

Udenrigsministeriets rejsevejledning

Vi anbefaler at du altid læser Udenrigsministeriets opdaterede rejsevejledning.

Se rejsevejledningen her

Forsikringer

Det Gule Sygesikringskort dækker ikke i Vietnam.Annas Højskole har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som har et bredt udbud af forsikringstyper, der passer til de flestes behov.

Der findes billigere rejseforsikringer end Gouda, men vores erfaring er, at de sidste penge er givet godt ud. Gouda har nemlig specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Når skaden opstår, har Gouda sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

Vaccination og helbred

På alle vores rejser anbefaler vi, at man er grundig med håndhygiejne, da manglende håndhygiejne ofte er årsagen til eventuelle maveproblemer. Drik kun vand fra købe vandflasker.

Vaccinationer:

 • Kort rejse, under 3 uger til turistområder: Hepatitis A, difteri/stivkrampe

Malaria

Der er principielt malaria hele i Vietnam, og i visse områder anbefales det at tage forebyggende malariapiller.  Højrisikoområder er langs grænsen til Cambodia. Malariamyggen stikker først efter mørkets frembrud.

Kontakt din egen læge og hør nærmere om vaccinationsmuligheder eller kontakt Danske Lægers Vaccinationsservice deres link er:  https://www.sikkerrejse.dk/om-os/ og fortæl dem, hvad for en tur, du skal på. Så har de stor erfaring i at rådgive.

Du kan også læse mere om vaccinationer på Statens Serum Institut : https://rejse.ssi.dk/

Valuta

Hanoi

Program

Dag 1 22.11.24 : Rejse til Hanoi

Fredag d. 22. november: Afrejsedag 

Afrejse København – Hanoi med Qatar

Ved gaten samles vi med rejseleder Nanna Grunwald og hilser på hinanden.

København – Doha (lokale tider) 15.15 – 23.30

Doha – Hanoi (lokale tider) 01.45 – 12.25 

Dag 2 23.11.24: Ankomst og velkommen til Vietnam Højskole

Lørdag d. 23. november: Velkommen til Vietnam og Hanoi 

12.10 Ankomst. Velkommen til Hanoi.Transfer til hotellet, som er base for Annas Højskole. Vi bor i et skønt kvarter i den gamle bydel. Efter indkvartering kan I slappe af – få noget at spise.

16.30-17.30 Vi mødes på tagterrassen til en velkomstdrink og højskolesang.
Kursusleder Mette Holm fortæller lidt om sig selv, og det gør rejseleder Nanna Grunwald også – og lidt om deres roller. Nanna vil fortælle de overordnede linjer i programmet. Vi hilser på vores lokale guider.
I morgen tidlig skal vi høre mere om, hvem I er. 

På vej til restauranten viser Nanna, hvor man kan hæve penge, det nærmeste apotek og et par tips til gode caféer m.m. i nærområdet.

18.00 Tidlig aftensmad på restaurant. Her vil Mette fortælle lidt om det lokale køkken. Ikke for sent i seng. Vi ved, at I har jetlag, og der vil allerede være mange nye indtryk.

Dag 3 24.11.24: Mit Vietnam

Søndag d. 24. november: Vores Vietnam v. Mette Holm og Mogens Lykketoft

 

7.00 Vi starter dagen tidligt, som man gør i Hanoi, med tai-chi på tagterrassen. Her bliver vi guidet af en lokal underviser.

Vi synger et par højskolesange, inden vi går ned til morgenmaden.

06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

10.00 – 12.00 Vi samles i mødelokalet og tager en runde, hvor vi præsenterer os selv. ’Hvorfor er jeg taget med Annas Højskole på denne rejse, og hvad forventer jeg mig af turen?’

Efter runden fortæller Mette Holm og Mogens Lykketoft om deres forhold til Vietnam: Mette er kommet i og har beskæftiget sig med Vietnam i over 30 år, har rejst på kryds og tværs, interviewet høj og lav, har kære venner her og har fulgt landets udvikling tæt. Det er ét af de lande, hun sætter aller mest pris på, især menneskene, deres opfindsomhed, udholdenhed og livsmod. 

Mogens Lykketoft demonstrerede mod krigen i Vietnam i København i sin tid, og på sin første rejse hertil i 1993 (som finansminister) så han med egne øjne nødvendigheden af at genoprette diplomatiske forbindelser. Mens Mette især har haft kontakten til menigmand, har Mogens stået for diplomatiet og samtaler med politikere og beslutningstagere, hvilket gør deres fælles indsigt enestående. 

13.00 Vi mødes i lobbyen og går til vores frokostrestaurant.

På hjemturen går vi ud og kigger i det nærliggende område Pho Puong. De lokale kalder kvarteret for ‘de 36 gader’ fra tiden, da alle erhverv havde sin gade med navne som Silkegade, sølvgaden, tøjgaden og skogaden. Du kan stadig købe silke i Silkegade og sågar stegte fisk i gaden af samme navn. 

18.30 Vi mødes i lobbyen og går sammen mod restauranten, hvor vi skal spise middag. 

19.00 Fællesspisning på restaurant.

 

Frit om man vil følges tilbage til hotellet eller gå på opdagelse i byen.

Dag 4 25.11.24 Vietnamkrigen og dens konsekvenser

Mandag d. 25.11: Vietnamkrigen og dens konsekvenser 

 

06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

7.00 Vi starter dagen tidligt, som man gør i Hanoi, med tai-chi på tagterrassen.

Her bliver vi guidet af en lokal underviser. Vi synger et par højskolesange.

Mogens og Mette vil fortælle os om vietnamkrigen, eller den amerikanske krig, som de kalder den herude, og dens konsekvenser. Krigen var en af de mest grusomme krige efter anden verdenskrig. Krigen kostede 58.000 amerikanske soldater livet, men det var intet i forhold til de vietnamesiske ofre. Man anslår, at over 4 millioner vietnamesere – her i blandt mange civile – blev dræbt eller invaliderede. Krigen sluttede med Saigons fald i 1975. Bagefter flygtede titusindvis af vietnamesere, blandt andet til Danmark. 

13.00 Fælles frokost på vietnamesisk hverdagsrestaurant 

Siesta

16.00- 17.30 Vi mødes i mødelokalet, hvor vi får besøg af Chuck, som er amerikaner, Vietnam-veteran og i dag hjælper han med at rydde miner. Han bliver interviewet af Lina Pham, der er studievært på det statsejede tv. Hun har lavet mange tv-programmer om Vietnamkrigen.

18.30 Aftensmad på egen hånd og for egen regning. Vi kan hjælpe med ideer til gode spisesteder

20.30 – 21.30 Frivilligt tilbud: Vi ser dokumentarfilmen Beyond the Lines. Om kunstneren Châu, der ikke vil ses som et offer for Agent Orange, men som en kunstner.

Dag 5 26.11.24: Danmark og Vietnam

Tirsdag d. 26.11: Danmark og Vietnam 

06.30 – 9.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

 

9.00 – 10.00 Mette Holm og Mogens Lykketoft fortæller om: Vietnam – fra paria til bistands-darling: Om Vietnams forhold til den omgivende verden – også Danmark. 

 

10.30 Vi mødes i lobbyen og går mod den danske ambassade.

 

11.00-13.00 Souchef Mette Ekeroth eller ambassadør Nicolai Prytz tager imod os og vi bruge de næste paer timer med os. Vi snakker om Vietnam anno 2024 og om Danmarks og Vietnams partnerskab og arbejde med den grønne omstilling. Hvordan går det med klimakampen her?

 

Fælles frokost på restaurant tæt på ambassaden

 

På vej tilbage fra ambassaden lægger vi vejen forbi Pung Hung Street, hvor et samarbejde mellem sydkoreanske og vietnamesiske kunstnere har resulteret i en række spektakulære kunstværker, der strækker sig over 200 m langs den gamle jernbanebro. Værkerne viser scener fra det gamle Hanoi.


17.00-18.30 Britt Goodall fra den danske virksomhed Oi Soi Oi kommer og fortæller om at være dansk erhvervsdrivende i Vietnam, og hvad der fik hende til at bosætte sig i landet.   

 

Aftensmad på egen hånd og for egen regning . Vi kan hjælpe med ideer til gode spisesteder

 

Dag 6-7: 27-28.11.24 Livet på landet

Onsdag d. 27. november+torsdag d. 28. november: Livet på landet

Med længere gåtur og besøg i landsby m. overnatning

7.00 – 8.30 Morgenmad og udtjekning fra værelse. I skal have pakket en taske/rygsæk med det, I skal bruge de næste tre dage.

9.00 Afgang med bus ud på landet. De kommende dage skal vi opleve livet i landsbyerne, opleve arbejdet i rismarkerne, den smukke natur og gå en længere tur på ca. 8-10 km med guide. Turen er for dem der kan og vil. Resten går en kortere tur/ slapper af .Vi bor på et godt guesthouse. 

Undervejs vil Mette fortælle om livet på landet, om kvindernes rolle, om etniske minoriteter mm. og Nanna vil sørge for, at vi får sunget fra Højskolesangbogen. Nærmere beskrivelse om turen på landet følger.

Dag 8: 29.11.24 Oplev Hạ Long bugten med overnatning på skib

Fredag d. 29. november: Oplev Hạ Long bugten med overnatning på skib 

09.00  Afgang mod  Hạ Long Bay

12.00 Vi er klar til at gå om bord på skibet, som vi har for os selv

Hạ Long Bay er på UNESCO´s verdensarvsliste og er for nylig blevet kåret som en af de nye syv naturlige vidundere i verden. Hạ Long betyder “dragen, der stiger ned”.
Ifølge sagnet steg en drage ned fra bjergene for at bekæmpe fjender, der ville trænge ind i området. Dragen spyede jade, som blev til kalkstens-toppe, så fjenden ikke kunne trænge ind.

Der bliver god tid til at slappe af og nyde udsigten, mens vi er om bord. Mette vil holde et oplæg om bugten, hvor hun bl.a. kommer ind på dens miljøudfordringer. Der bliver serveret både frokost og aftensmad.

Dag 9: 30.11.24: Rejse tilbage til Hanoi / tid på egen hånd i byen ksomhed

Lørdag d. 30.november: Rejse tilbage til Hanoi / tid på egen hånd i byen ·   

 

7.00 Tai Chi og derefter morgenmad 

11.00 Udtjekning fra skibet

11.30 Vi kører tilbage til Hanoi til vores højskole( det samme hotel som før dagene ud af Hanoi)

Aftensmad på egen hånd og for egen regning

 

 

Dag 10: 01.12.24: Vietnam før og nu med Mette Holm + virksomhedsbesøgVietnam før og nu med Mette Holm + virksomhedsbesøg

Søndag den 1. december:

Vietnam før og nu med Mette Holm + virksomhedsbesøg

 

06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

10.00-12.00 Vi mødes i mødelokalet, hvor vi synger et par højskolesange med Nanna, og derefter er der foredrag med Mette Holm:  “Vietnam før og nu“

12.45 Vi mødes i lobbyen og går til frokostrestaurant

16.00 Virksomhedsbesøg hos Chula Fashion House. Det er en virksomhed, der designer og producerer unika-tøj. Alle styles håndlaves på fabrikken i Hanoi – og selve fabrikken er en oplevelse i sig selv. 

En tredjedel af virksomhedens 68 ansatte har fysiske handicaps, der kan spores tilbage til vietnamkrigens konsekvenser. Vi taler med virksomheden om dens sociale profil.

Aftensmad på egen hånd og for egen regning. Vi kan hjælpe med idéer til restauranter.

Dag 11 02.12.24: kokkeskole + fridag

Mandag d.2. december: Det vietnamesiske køkken 

06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben , og I går bare derned, når det passer jer.

10.00 til ca.14.30 Kokkeskole og fælles frokost. Vi skal i køkkenet og lære om det vietnamesiske køkken, og så skal vi lave nogle af de skønneste retter fra bunden. Undervisningen foregår på engelsk. Efter kokkeskolen spiser vi den mad, vi har tilberedt. Tid på egen hånd, siesta/afslapning på tagterrassen.  

Aftensmad på egen hånd og for egen regning.Vi kan hjælpe med idéer til restauranter.

 

 

Dag 12: 03.12.24: Vietnams etniske minoriteter + jazzklub

Tirsdag d.3 december: Vietnams etniske minoriteter + jazzklub

 06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

 09.30 Vi kører med bus til Vietnams Etnologiske Museum – et frilandsmuseum midt i Hanoi. Køreturen er kort – ca. 20 minutter.

Der gemmer sig en dramatisk historie om århundreders splid mellem det vietnamesiske befolkningsflertal og de etniske grupper, et modsætningsforhold, som også i dag giver masser af bøvl. Både den franske og amerikanske militære efterretningstjeneste forstod at udnytte disse modsætningsforhold, og det sætter sig helt konkrete spor den dag i dag med marginalisering af Vietnams etniske minoriteter, som for manges vedkommende lever i parallelsamfund, ofte i udsigtsløs fattigdom og med diskrimination som følge.

 

Efter besøget på museet, er der tid på egen hånd. Frokosten i dag er også på egen hånd.

 17.30 Vi mødes i lobbyen, og går sammen ud og spiser middag på restaurant.

Derefter fortsætter de der har lyst til Binh Minh Jazzklub – for nu er der mulighed for at komme ud og høre jazz.

Quyen Van Minh er en jazz-legende langt ud over Vietnams grænser. Han er uddannet på blæseinstrumenter i hæren og lærte sig selv at spille jazz, mens det stadig var ulovligt i Vietnam, fordi jazz blev betragtet som udtryk for kapitalistisk kultur.
Billederne gik verden rundt da USA’s præsident Bill Clinton kom på scenen og spillede duet med Minh på scenen, da han i 1995 kom til Hanoi som den første amerikanske præsident nogensinde. Siden da har klubben haft kultstatus, hvor jazz-personligheder fra hele verden jævnligt dukker op.

Dag 13: 04.12.24: I kunstens tegn

 

Onsdag d. 4. december: Kunstner i Vietnam

06.30 – 9.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

9.30 Vi skal på besøg hos kunstnerægteparret Ngo Van Sac og Nguyen Thao (i deres galleri ca. en times kørsel uden for Hanoi), og se hvordan de arbejder med deres dybt originale værker, der har vakt stor opsigt både i Vietnam og udenfor landets grænser. Ægteparret vil bl.a. fortælle om deres syn på den moderne kunsts udvikling i Vietnam.

13.00 Vi spiser frokost på en lokal restaurant i gåafstand fra galleriet.

Efter frokosten kører vi med bussen tilbage til Hanoi, hvor der vil være tid til afslapning inden den fælles afslutning.

19.00 Afslutningsmiddag på restaurant med indslag og fællessange 

 

Dag 14: 05.12.24: Afgang Hanoi - København

Torsdag d. 5. december:  Sidste dag til shopping mm + udtjekning og afgang 

 

06.30 – 10.00 Morgenmadsbuffeten er åben, så I går bare derned, når det passer jer.

10.00 – 11.00 Vi tjekker ud fra værelserne, og bagagen samles i lobbyen. Vores kufferter vil blive opbevaret i et aflåst rum, indtil vi skal afsted mod lufthavnen. Der vil være mulighed for shopping, afslapning på tagterrassen, eller hvad du har lyst til frem til kl. 15.00, hvor bussen kører os til lufthavnen.

Frokost er for egen regning

15.00 Afgang mod lufthavnen med bus fra højskolen/hotel

HANOI – DOHA  19.10 – 23.20 med Qatar Airways

Dag 15 06.12.24: Ankomst København

Fredag d. 6.december: Vi flyver efter et par timers mellemlanding i Doha videre mod København:

DOHA – KØBENHAVN  01.55 – 06.40

Farvel og tak efter en forhåbentlig helt uforglemmelig tur.

  Udforsk flere eventyr med Annas Højskole

  Dyk dybere ind i en verden af unikke oplevelser og lærerige eventyr med vores forskelligartede udvalg af kurser. Uanset om du er til kulinariske rejser, kulturelle udflugter eller aktive vandreoplevelser, har Annas Højskole noget for enhver smag. Bliv inspireret af vores andre kurser nedenfor og find dit næste eventyr med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på endnu en uforglemmelig rejse!