+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i udlandet

Vælg kursus

Mad, foto og foodstyling 16.4. – 23.4. 2021

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig

Kun et dobbeltværelse i egen lejlighed med badeværelse, stue og køkken tilbage.

Mad, foto og foodstyling. Et kursus med tv-kok Anne Hjernøe og madfotograf Ditte Ingemann. Lær at foodstyle, tag flotte madfotos og lav lækker mad på Læsø.

Sundhedskursus med Anne Hjernøe 9.5. – 15.5. 2021

Der er udsolgt


Kurset er udsolgt – vi har derfor oprettet et mere i november.

Kickstart din sundhed med Anne Hjernøe. Vi laver masser af sund, lækker mad med Anne og får ny viden og inspiration til et sundere liv.

Mallorca set indefra 19.5. – 26.5 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen. Vi fordyber os i Mallorcas kultur, mad og vin.

Vandring på Mallorca 19.5. – 26.5. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Kom med på vandring på Mallorca i de smukke Tramuntana bjerge. Med højskolen som udgangspunkt vandrer vi ca. 10-18 km de fleste dage. Vi har også foredrag om Mallorcas kultur og om vandringens betydning. Derudover er der sang og skønt højskolesamvær.

Familiekursus: Surf- og vandsport i Cold Hawaii 3.7. – 9.7. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Tag med på familiekursus i surf-og vandsportsaktiviteter i Cold Hawaii i Thy. Kurset henvender sig til familier, der ønsker at prøve surf- og vandsportsaktiviteter på begynder/let øvet niveau samtidig med, at de oplever den imponerende natur i Cold Hawaii området. Udover vandsportsaktiviteter vil der være morgensang, morgenmotion, vandring og mountainbike i Nationalpark Thy og masser af grin, hygge og fællesskab.

Vandring, natur og kultur i Thy 11.7.- 17.7. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 12-19 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Vandring, natur og kultur i Thy 9.8. – 15.8. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Tag med på vandrekursus med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Mallorca set indefra 27.9. – 4.10.2021

Ledige pladser


Tilmeld dig

Oplev Mallorca i slutningen af september, der er en skøn tid på Mallorca, hvor mandelhøsten er i gang og vinhøsten fejres. På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.

Fortæl dit liv 27.9. – 4.10. 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
Drømmer du om at skrive om dit liv? Velkommen til en uge, hvor du får det gjort. Formålet med kurset ‘Fortæl dit liv’ på Mallorca Højskole er at skrive erindringshistorier, der bliver læst. Men du skal ikke skrive hele tiden. Du kommer også ud at opleve Mallorca på autentisk vis.