+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i udlandet

Vælg kursus

Vandring, natur og kultur i Thy 11.7.- 17.7. 2021

Der er udsolgt


Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 12-19 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Vandring, natur og kultur i Thy 9.8. – 15.8. 2021

Der er udsolgt


Tag med på vandrekursus med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Højskolekursus: Bliv klog på Læsø 26.9. – 30.9. 2021

Kurset bliver gennemført

Ledige pladser


Tilmeld dig

Tag på højskolekursus på Læsø. Oplev øens enestående natur, mød lokalbefolkningen. Hør om de unikke tanghuse,saltsydning og Læsø før og nu. Deltag i et dejligt højskolefælleskab med sang, morgengymnastik og diskussioner.

Mallorca set indefra 27.9. – 4.10.2021

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig

Der er 6 pladser tilbage

Oplev Mallorca i slutningen af september, der er en skøn tid på Mallorca, hvor mandelhøsten er i gang og vinhøsten fejres. På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.

Skotland set indefra 4.10 – 11.10 2021

Ledige pladser


Tilmeld dig
På højskolekurset “Skotland set indefra” oplever du Skotland på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen. Vi fordyber os i Skotlands historie, kultur og natur.

Mallorcas køkken og vandring 2022

Kurset ligger 20-27 april 2022 og igen 26 september-03 oktober 2022.
På Mallorcas køkken og vandring lærer du at lave spansk mad med TV-kok Anne Hjernøe. Vi skal også ud og vandre i de smukke Tramuntanabjerge.

Bliv klog på Læsø 1.5.-5.5. 2022

Tag på højskolekursus på Læsø. Oplev øens enestående natur, mød lokalbefolkningen. Hør om de unikke tanghuse, saltsydning og Læsø før og nu. Deltag i et dejligt højskolefælleskab med sang, morgengymnastik og diskussioner.

Mallorca set indefra 18.5.-25.5. 2022

På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.

Vandring, natur og kultur i Thy 2022

Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 12-19 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde.

Mallorca set indefra 14.9.-21.9. 2022

Oplev Mallorca i september, der er en skøn tid på Mallorca, hvor mandelhøsten er i gang og vinhøsten fejres. På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen.

I Jakob Ejersbos fodspor, safari og Zanzibar

Ledige pladser


Tilmeld dig
Tag med til Tanzania og gå i forfatteren Jakob Ejersbos fodspor sammen med forfatter og journalist Rune Skyum-Nielsen. Rejsen indeholder også to safarier, og så slutter vi af med 5 dage på den danske højskole på Zanzibar med foredrag, madskole, spændende besøg og afslapning på strand.

Vietnam set indefra

Ledige pladser


Tilmeld dig
Med udgangspunkt i den charmerende Hanoi og menneskene her, lærer vi om Vietnams historie og kultur. Vi møder interessante danskere, der bor i landet. Vi har madskole, mulighed for vandretur i bjergene og sejlads i Halong Bugten. Og så skal vi hjælpe med at gøre Vietnam lidt renere.