Familiekursus: Surf- og vandsport i Cold Hawaii

2.7. - 9.7. 2021

Annas Højskole udbyder i samarbejde med CoolThy familiehøjskole med surf- og vandsport. Dette er kurset for dig, der ønsker at prøve kræfter med vandsportsaktiviteter i Cold Hawaii sammen med dine børn/teenagere i et hyggeligt højskolefællesskab med andre familier, omgivet af Thys imponerende natur i Cold Hawaii.

Vi skal gi´den gas indenfor surfing, SUP, sit-on top kajak eller kano og bodyboards. Udover vandsport byder ugen også på vandre- eller cykeltur i Nationalpark Thy, mulighed for østersafari og en bred pallette af aktiviteter på højskolen f.eks. morgenmotion, yoga, beachvolley, ultimate, hockey, improteater, rundbold, fodbold, massage, gamle lege, bålaften.

Kurset henvender sig til jer som ønsker en fælles oplevelse i familien samtidig med, at I møder nye mennesker og knytter nye venskaber. Kurset henvender sig både til begyndere og let øvede vandsportsudøvere.

Læs mere om kurset og programmet her  coolthy.dk/hoejskolekurser/surf-og-vandsport

Har du spørgsmål til kurset, skal du kontakte kursusleder Christina Nordentoft på 23444180.

Kurset finder sted i perioden 3.7.2021 – 9.7.2021

Børn 7-11 år: 3.850 kr.

Unge 12-17 år:  4.600 kr.

Voksne: 6.250 kr.

Hvis man er en familie på 2 indkvarteres man i et værelse og deler wc/bad med et andet værelse. Hvis man er 3-5 fra samme familie, får man en to-værelses lejlighed med eget wc/bad.

Priserne er inklusiv alle måltider og programsatte aktiviteter. Det eneste man selv betaler, er fridagen, hvis den afholdes udenfor højskolen.

• Kursusleder og undervisere
  • Alle måltider på højskolen– også frokosten på fridagen, hvis du holder den på højskolen
  • Alle programsatte aktiviteter
  • Lån af udstyr til programsatte aktiviteter
  • Bidrag til Rejsegarantifonden.

• Sengelinned og håndklæde
  • Transport under opholdet (foregår i egne biler)