+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding Tanzania

Højskoleophold i udlandet

Praktisk info vedrørende tilmelding

På Annas HØJSKOLE  tilbyder vi pakkerejser med alt inklusiv jvf. program.

  • Flybilletter tur/retur København- Tanzania*, 14 dages rejse med 13 overnatninger på hotel/ lodge og på Zanzibarhøjskolen.
  • Dagsture, foredrag, busudflugter, safari. Alle måltider er inkluderet i prisen!
  • Priser dækker ikke afbestillingsforsikring / rejseforsikring. Det skal du huske at bestille i forbindelse med tilmeldingen, hvis ikke du har en i forvejen.
  • Visum købes ved ankomst til Tanzania og skal tilkøbes.
1. Tilmelding

Tilmelding er bindende, og depositum tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Rejsedokumenter og billetter fremsendes elektronisk senest 14 dage før afrejse.

2. Betaling

Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse. Derefter sender vi et kontonummer til indbetaling af depositum. Depositum udgør 20% af rejsens pris, dog mindst kr. 1.500 pr. person. I tilfælde, hvor flyselskabet kræver tidlig udstedelse af flybilletten, kan depositum være højere.  Depositum betales indenfor 8 dage. Restbeløbet for selve kurset betales senest  75 dage før kursets start.

3. Fly

Der kommer snart flere informationer om fly.

4. Mulighed for at forlænge opholdet

Der kommer snart flere oplysninger om at forlænge opholdet.

5. Afbestilling

Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer hvis skaden sker. Så husk at undersøge om du har en rejseforsikring/ afbestillingsforsikring i forvejen.
Vi bruger selv Gouda, og du kan altid kontakte dem på gouda.dk eller ringe til dem på 88208820. En afbudsforsikring hos dem koster 6% af rejsens fulde pris. Undersøg altid selv dækningen på den forsikring, du tegner.
Ved afbud, refundering af udgifter mm. henviser vi til vores generelle rejseregler, som vi i øvrigt også opfordrer dig til at læse.
Rejseregler for pakkerejser

6. Deltagerantal og aflysning

Såfremt rejsens gennemførelse betinges af et minimum antal deltagere, vil antallet fremgå af Annas Højskoles udbudsmateriale. Hvis det nødvendige antal deltagere ikke opnås senest 61 dage før afrejse, kan Annas Højskole ansvarsfrit aflyse rejsen, og kunden får alle indbetalte beløb refunderet.

7. Navne på rejsedokumenter

Kunden er ansvarlig for, at de navne, der fremgår af rejsedokumenterne, er identiske med det fulde navn, der fremgår af kundens pas. Bliver kunden opmærksom på uoverensstemmelser mellem rejsedokumenter og pas, skal kunden straks meddele dette til Annas Højskole, som vil forsøge at korrigere fejlen. Beror uoverensstemmelsen på kundens forhold, vil udgifter forbundet hermed afholdes af denne. Hvis ændringer ikke er muligt, kan kunden ikke holde Annas Højskole ansvarlig.

Tilmeld dig her

Ved kurser i udlandet: Det er dit eget ansvar, at oplysningerne er korrekte og i overensstemmelse med den enkelte rejsedeltagers pasdata.
Der er meget vigtigt for os, at du fortæller os, hvis du har en alvorlig madallergi. Så melder vi det til køkkenet.
Vi vil meget gerne vide, hvor du kender os fra 🙂

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.

Tip en ven

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.