+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i udlandet

På Annas Højskole tilbyder vi pakkerejser med alt inklusiv:

Flybilletter tur/retur, 8 dages rejse med 7 overnatninger på højskolen. Busudflugter, entréer og foredrag er inkluderet i prisen. Det eneste du selv betaler er drikkevarer og den halve fridag i Edinburgh. 
Priser dækker ikke afbestillingsforsikring / rejseforsikring. Det skal du huske at bestille i forbindelse med tilmeldingen, hvis ikke du har en i forvejen. Sørg for at få en, der dækker Covid-19.

*Fly: Vi flyver direkte fra København typisk over middag, så alle kan nå at komme med. Dr vil muligvis være forbindelse fra Billund. Ring og tal med os om det.


Tilmelding
Tilmelding er bindende, og depositum tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Rejsedokumenter og billetter fremsendes elektronisk senest 10 dage før afrejse.

Betaling
Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse. Derefter sender vi et kontonummer til indbetaling af depositum. Depositum på 2000 kr. pr. person betales indenfor 8 dage. Restbeløbet for selve kurset betales senest ca. 75 dage før kursets start.

Afbestilling
Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer hvis skaden sker. Så husk at undersøge om du har en rejseforsikring/ afbestillingsforsikring i forvejen. Også om den dækker Covid-19 relaterede sygdom.
Vi bruger selv Gouda, og du kan altid kontakte dem på gouda.dk eller ringe til dem på 88208820. En afbudsforsikring hos dem koster 6% af rejsens fulde pris. ( vi får ingen procenter for at fremhæve dem) Undersøg altid selv dækningen på den forsikring, du tegner. Ved afbud, refundering af udgifter mm. henviser vi til vores generelle rejseregler, som vi i øvrigt også opfordrer dig til at læse.

Rejseregler for pakkerejser

Ved sygdom
Husk at efter Storbritannien har meldt sig ud af EU, så gælder det blå sysikringskort ikke længere. Derfor er det vigtigt, du har en rejseforsikring, der dækker bl.a. hjemtransport.

Deltagerantal
max 25 deltagere.  

Aflysning af kurset
Hvis ugen aflyses af os på grund af for få tilmeldte, vi I få besked herom senest 30 dage før kursusstart, og det indbetalte beløb tilbagebetales.

 

Al henvendelse i forbindelse med rejsen skal ske til Annas Højskole på e-mail: info@annashojskole.dk eller på telefon: 27142926

Se i øvrigt hvordan vi forholder os til corona på: https://annashojskole.dk/corona/

 

Tilmelding

Ved kurser i udlandet: Det er dit eget ansvar, at oplysningerne er korrekte og i overensstemmelse med den enkelte rejsedeltagers pasdata.
Der er meget vigtigt for os, at du fortæller os, hvis du har en alvorlig madallergi. Så melder vi det til køkkenet.
Vi vil meget gerne vide, hvor du kender os fra 🙂

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.

Tip en ven

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.