+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i udlandet

På Mallorca Højskole tilbyder vi pakkerejser med alt inklusiv:

Flybilletter tur/retur København-Palma de Mallorca*, 8 dages rejse med 7 overnatninger på højskolen. Derudover er der fuld forplejning og drikkevarer til alle måltiderne på højskolen. Busudflugter, entréer og foredrag er inkluderet i prisen.
På samtlige kurser er der indlagt en fridag. Vælger du at bruge den udenfor højskolen, er udgifterne i denne forbindelse for egen regning. 
Priser dækker ikke afbestillingsforsikring / rejseforsikring. Det skal du huske at bestille i forbindelse med tilmeldingen, hvis ikke du har en i forvejen.

*Fly
Vi flyver oftest ret tidligt om morgenen fra Københavns Lufthavn, men det er lidt forskelligt fra kursus til kursus. Så gå ind under punktet fly på det kursus, du overvejer at melde dig til og læs nærmere. Men som minimum tilbyder vi følgende til de som rejser fra Fyn og Jylland:

  • Tilslutningsfly fra Aalborg/ Billund  til København dagen forinden med overnatning på hotel i København, nær lufthavn. Flybillet til dagens pris. Pris for hotel 450 DKK pr. person.
  • Overnatning dagen forinden på hotel i København, nær lufthavn. Ekstra pris 450 DKK pr person.
  • På hjemrejsen vil der selvfølgelig også være mulighed for tilslutningsfly. 
  • Flixbusser er begyndt at kører fra mange provinsbyer til København – og nogle helt til Københavns Lufthavn. Prisen er ret lave.

Mulighed for at forlænge opholdet på Mallorca
Det er muligt at rejse på egen hånd til eller fra Mallorca. Og på den måde forlænge opholdet på øen før eller efter højskolekurset. Hvis du vælger denne løsning, må du selv finde vej til højskolen med taxa.  Ring og tal med os om dette.

Tilmelding
Tilmelding er bindende, og depositum tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Rejsedokumenter og billetter fremsendes elektronisk senest 10 dage før afrejse.

Betaling
Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse. Derefter sender vi et kontonummer til indbetaling af depositum. Depositum på 3000 kr. pr. person betales indenfor 8 dage. Restbeløbet for selve kurset betales senest ca. 75 dage før kursets start.

Afbestilling
Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer hvis skaden sker. Så husk at undersøge om du har en rejseforsikring/ afbestillingsforsikring i forvejen.
Vi bruger selv Gouda, og du kan altid kontakte dem på gouda.dk eller ringe til dem på 88208820. En afbudsforsikring hos dem koster 6% af rejsens fulde pris. Undersøg altid selv dækningen på den forsikring, du tegner.
Ved afbud, refundering af udgifter mm. henviser vi til vores generelle rejseregler, som vi i øvrigt også opfordrer dig til at læse.
Rejseregler for pakkerejser

Ved sygdom
Husk dit blå sygesikringsbevis der dækker i Spanien, men vi anbefaler at du tegner en rejseforsikring, der dækker bl.a. hjemtransport.

Deltagerantal
På vores mest populære kursusuger kan vi være op til 26-28 deltagere.  Enkelte kursusuger, hvor vi har to forskellige kurser, på samme tid, gennemfører vi med blot ca. 10 deltagere på hvert kursus.

Aflysning af kurset
Hvis ugen aflyses af os på grund af for få tilmeldte, vi I få besked herom senest 20 dage før kursusstart, og det indbetalte beløb tilbagebetales.

Al henvendelse i forbindelse med rejsen skal ske til Annas Højskole på e-mail: info@annashojskole.dk eller på telefon: 27142926

Tilmelding

Det er dit eget ansvar, at oplysningerne er korrekte og i overensstemmelse med den enkelte rejsedeltagers pasdata.
Der er meget vigtigt for os, at du fortæller os, hvad du ikke tåler. Så melder vi det til køkkenet.
Vi vil meget gerne vide, hvor du kender os fra 🙂
Tip en ven