+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Susanne Bisbo

Glæd jer til at møde Susanne. Hendes smil, overskud og varme strømmer en i møde lige fra morgenstunden og hjælpsomheden fra den gæve jyske kvinde, der oprindeligt kommer fra Ry, er enorm. Både overfor kursisterne på Annas Højskole men Susanne gør også alt for at få alt det praktiske til at klappe. Det er således Susanne der henter morgenbrød, kører vores minibus og i det hele taget går til hånde med alt muligt på højskolen. Og altid med et smil på læben. Susanne vil også være jeres turleder på mange af turene ud af huset.

Susanne  har boet på Mallorca siden 2017, hvor hendes mand blev tilbudt job i Nykredit, Palma. Susanne valgte  at flytte med, også selv om der ikke lige var et job til hende. Og det har hun ikke fortrudt. Når Susanne ikke lige arbejder for Annas Højskole på Mallorca, så elsker hun at udforske naturen, og er ofte på vandreture med vennerne. Sammen med sin mand nyder hun også at kører rundt i bil på øen og holde ind i en lille by eller et sted ude i naturen og så bare gå på opdagelse i området og på den måde lære øen bedre at kende. Og så har Susanne også tit gæster fra Danmark. Det har man, når man bor på Mallorca.

Susanne har en baggrund som guide i Tjæreborg og så har hun arbejdet i en lang årrække i Jyske Bank, bl.a. med HR/Kompetenceudvikling.