+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Helle Alexandersen er dansk kok og restauratør på Mallorca, og vi skal høre hende fortælle om at følge sine drømme – også selv om det har sin pris. Helles Mallorca-eventyr startede i 2002 med en ferie med familien. Helle var solgt, og kort tid efter havde familien købt hus på øen. Huskøbet blev senere udvidet med en restaurant, Luna 36, som Helle i dag driver succesfuldt. Således er Luna 36 den tredje mest populære ud af Sóllers 136 restauranter – ifølge internetmediet Trip Advisor. Helle Alexandersen er oprindeligt uddannet hos de danske stjernekokke Roy Hurtigkarl og Erwin Lauterbach.

Helle vil præsentere sin ny istandsatte restaurant, der oprindeligt har fungeret som chokoladefabrik. Men før vi spiser, skal vi møde Helle i hendes private hjem – et smukt stort hus helt nede ved havepromenaden i Port de Sóller. På hendes skønne terrasse med fabelagtig udsigt over bugten nyder vi en kop formiddagskaffe mens Helle fortæller om sit eventyr på Mallorca men også om øens mange udfordringer. Derefter går turen tilbage til Sóller og Luna36, hvor vi skal vi spise en dejlig frokost, som Helle nøje sammensætter til os. Dagen med Helle Alexandersen har fået topkarakterer på alle vores kurser, så derfor er vil utrolig taknemmelige for, at hun gerne vil se os igen i 2020.

Besøg Helles restaurant online her, og se hendes flotte hus og restauranten herunder.

Helle Alexandersen forventer vi at møde på alle ” Mallorca set indefra” kurser, ” det gode liv på Mallorca” samt “fortæl dit liv”

IMG_2571 IMG_2618helle mad IMG_5053