+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Mallorca Højskole er rigtig glade for at kunne byde tv-kokken Anne Hjernøe velkommen på vores højskolekurser. Efterhånden har vi en del kurser med Anne – heldigvis.

Anne Hjernøe rejser meget i Spanien, og har bl.a. produceret en række tv-programmer om det spanske køkken til DR. Derudover er Anne Hjernøe kendt fra mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern. Anne har også skrevet 16 kogebøger – bl.a. en om tapas.

Senest har Anne rejst rundt i alverdens lande med sin faste rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, hvor de bl.a. har været i lande som De Vestindiske øer, Island, Bosnien, Vietnam, Iran, Tyrkiet, USA mm.

Anne Hjernøe driver til dagligt sin egen virksomhed AnneMad ApS, hvor hun udover kogebogen om tapas har skrevet bøger om kryddersnaps, grøn mad, mad mod kræft, syltning m.fl. Derudover arbejder Anne med fødevareudvikling, opskriftsudvikling, gastronomiske rejser, foredrag, undervisning og workshops.

Når Anne ikke står i køkkenet på Mallorca Højskole, vil hun en af aftenerne holde et foredrag, der tager kursisterne med bag kulissen på nogle af de tv-produktioner Anne Hjernøe har været med på.  Anne fortæller råt for usødet om serier som Frilandshaven, AnneMad og programmerne med Anders Agger. Du kommer til at høre fortællinger om de døre der åbnede sig i Iran, Vietnam, Bosnien og USA, om benspænd og ”overfrakker” og ikke mindst om spiselige insekter, levende flåede frøer og tilberedningen af testikler. Anne holder også foredrag med udgangspunkt i sin bestseller ” stærk, let og mæt” om hvordan hun tabte sig 20 kg, og hvordan hun holder sit vægttab.