+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Hvorfor er 138 transparente plasticposer fyldt med vand i et diset lokale et kunstværk? Hvorfor er Danmarks til dato to dyreste kunstværker hver en krone værd?

Og hvorfor har de fleste af os svært ved at se forskel på dyre kunstinstallationer og de ting, som rengøringspersonalet efterlader?

Adrian Hughes har besøgt højskolen på flere kurser og har givet nogle af svarene i sine humoristiske og oplysende foredrag om den kunst, vi alle omgiver os med, men som få af os rigtig forstår. Undervejs giver han forsigtige tip til, hvordan man selv kan kaste sig ud i kunstsamleriets vanskelige øvelse. Hvad skal man købe, og hvad skal man holde sig fra?

Adrian Lloyd Hughes er kendt fra tv-programmer om kultur og kunst – måske især fra Smagsdommerne på DR 2 og DR K, der lukkede i maj 2015 efter 10½ år i fjernsynet. Nu er Adrian Hughes vært på Historiequizzen og på P1’s ”Klog på Sprog”.

Adrian Hughes optræder med jævne mellemrum på vores højskole på Mallorca og har gjort det siden 2017 – og det er vi utrolig glade for.

(Foto: Lars Gundersen)