+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Tilmelding

Højskoleophold i Danmark og udlandet

På Annas Højskole i Andalusien  tilbyder vi pakkerejser med alt inklusiv:

Flybilletter tur/retur København-Malaga*, 8 dages rejse med 7 overnatninger på højskolen. Derudover er der fuld forplejning på højskolen. Busudflugter, entréer og foredrag er inkluderet i prisen. Der er også flere besøg på restaurant med i prisen.
Alle udgifter på evt. fridag er for egen regning.  Se mere under punktet dette er med i prisen.
Priser dækker ikke afbestillingsforsikring / rejseforsikring. Det skal du huske at bestille i forbindelse med tilmeldingen, hvis ikke du har en i forvejen.

*Fly
Vi flyver oftest ret tidligt om morgenen fra Københavns Lufthavn, men det er lidt forskelligt fra kursus til kursus. Så gå ind under punktet fly på det kursus, du overvejer at melde dig til og læs nærmere. Hvis det er muligt, tilbyder vi følgende til de som rejser fra Fyn og Jylland:

  • Tilslutningsfly fra Aalborg/ Billund til dagens pris.
  • På hjemrejsen vil der selvfølgelig også være mulighed for tilslutningsfly. 
  • Flixbusser er begyndt at kører fra mange provinsbyer til København – og nogle helt til Københavns Lufthavn. Prisen er ret lave.

Mulighed for at forlænge opholdet
Det er muligt at  forlænge rejsen med et ophold i Malaga f.eks.  Hvis du vælger denne løsning, må du selv finde vej til/fra højskolen Ring og tal med os om dette.

Tilmelding
Tilmelding er bindende, og depositum tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud. Rejsedokumenter og bookingnumre/billet fremsendes elektronisk senest 10 dage før afrejse.

Betaling
Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse. Derefter sender vi en faktura på det fulde beløb. Depositum  udgør 3000 kr. pr. person af det fulde beløb og betales indenfor 8 dage. Restbeløbet for selve kurset betales senest 2 måneder før kursets start. I hører kun fra os i forbindelse med indbetalingerne, hvis der er problemer. 

Afbestilling
Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer, hvis skaden sker. Så husk at undersøge om du har en rejseforsikring/ afbestillingsforsikring i forvejen.
Vi bruger selv Gouda, og du kan altid kontakte dem på gouda.dk eller ringe til dem på 88208820. En afbudsforsikring hos dem koster 6% af rejsens fulde pris. Undersøg altid selv dækningen på den forsikring, du tegner.
Ved afbud, refundering af udgifter mm. henviser vi til vores generelle rejseregler, som vi i øvrigt også opfordrer dig til at læse.
Rejseregler for pakkerejser

Værelser:

Hvis du har valgt et delt dobbeltværelse, og vi ikke kan få en tilmelding til den anden del af værelset, bliver eneværelsestillæget lagt oven i.

Sygdom
Husk dit blå sygesikringsbevis der dækker i Spanien, men vi anbefaler at du tegner en rejseforsikring, der dækker bl.a. hjemtransport.

Deltagerantal
På vores mest populære kursusuger kan vi være op til 23-32 deltagere. På kurset i Andalusien er vi typisk 20-23 deltagere. Enkelte kursusuger, hvor vi har to forskellige kurser, på samme tid, gennemfører vi med blot ca. 10 deltagere på hvert kursus.

Aflysning af kurset
Hvis ugen aflyses af os på grund af for få tilmeldte, vi I få besked herom senest 30 dage før kursusstart, og det indbetalte beløb tilbagebetales.

Al henvendelse i forbindelse med rejsen skal ske til Annas Højskole på e-mail: info@annashojskole.dk eller på telefon: 27142926

Tilmelding

Deltager 1
Der er meget vigtigt for os, at du fortæller os, hvis du har en alvorlig madallergi. Så melder vi det til køkkenet.
Vi vil meget gerne vide, hvor du kender os fra 🙂

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.

Tip en ven

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med din tilmelding. Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og ud fra principperne i vores Persondatapolitik.