+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Corona

Hvad betyder det for mig og min rejse?

Læs her hvordan vi forholder os til corona.

Annas Højskole følger råd og vejledninger fra Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen og følger gældende lovgivning på området.

 

Udenrigsministeriets rejsevejledninger:

Vælger Udenrigsministeriet at forlænge deres frarådelse af alle ikke nødvendige rejser til det land, du har bestilt et kursus og rejse til, vil du blive informeret hurtigst muligt og personligt efter denne ændring, såfremt din afrejsedato er indenfor påbudsperioden. Dette vil indebære, at din rejse bliver aflyst, og du vil få mulighed for at få refunderet det fulde indbetalte beløb. Du kan som alternativ til at få alle penge tilbage også vælge at flytte hele dit indbetalte beløb eller blot depositum frem til et af vores kurser i 2021. Det har flere af vores kursister gjort, og det er vi dem meget taknemmlige for !

Afbestillingsregler:

Hvis der er kursister, der allerde ved nu, at de ønsker at afbestille deres rejse, så gælder vores almindelige rejsebetingelser. Dem kan I læse her.   

Betalingsfrister for restbeløb:

Betalingsfrister på din rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af dit rejsebevis. 

Hvis du overvejer en rejse, men endnu ikke har bestilt:

Vi anbefaler, at du sørger for en god rejseforsikring. Vi anbefaler en rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring hos et selskab, der dækker dig ved afbud på grund af corona. Situationen ændrer sig hele tiden, og den vil forventeligt ikke være den samme, når påsken står for døren, eller når vi når frem til sommerferien.

 Rejsen bliver til noget:

Bliver rejsen gennemført, har vi på Annas Højskole selvfølgelig fokus på hygiejne og følger de regler, som er gældende på vores destination på det pågældende tidspunkt. Til dig som rejsende og kursist er en generel anbefaling, at du på din rejse har ekstra fokus på god håndhygiejne,  pak derfor et par håndsprit med i tasken og benyt den lidt hyppigere end normalt.  Husk at hoste og nyse i ærmet. Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelses retningslinier https://www.sst.dk/da/corona

Vi opdaterer informationen på vores hjemmeside løbende.

Sidst opdateret: 11.9 2020

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til rejsen.

Tlf.nr.: 27 14 29 26

Mail: info@annashojskole.dk