+45 27 14 29 26 info@annashojskole.dk

Corona

Hvad betyder det for mig og min rejse?

Læs her hvordan vi på Annas Højskole forholder os til corona: 

Vi har altid fuldt fokus på vores kursisters sikkerhed, og vi følger myndighedernes anbefalinger, både i Danmark og i de lande, vi rejser til.  På nuværende tidspunkt frarådes rejser til hele verden. Du kan finde Udenrigsministeriet rejsevejledninger og råd til udlandsrejser her https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål om, hvordan vi håndterer situationen omkring coronavirus/covid-19. Vi gør vores bedste for at følge med i reglerne og opdaterer siden jævnligt ,og gør hvad vi kan, for at du skal føle dig tryg og velinformeret.  Vi beder dig venligst læse informationen nedenfor, før du kontakter os.

Hvad betyder rejsevejledninger for bestilling af rejser til udlandet?

Orange lande, gule lande, grønne lande? Det kan være svært at holde styr på rejsevejledningerne og deres betydning. Lad os hjælpe med at svare på dine spørgsmål.

På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du gældende rejsevejledninger og kan se under hvert land, hvorvidt der frarådes rejse dertil eller ej. Rejse til et land kan frarådes pga. faren for Covid-19 smitte men kan også skyldes komplicerede indrejseforhold, krav om karantæne o.s.v.

Udenrigsministeriet har inddelt lande i 4 farvekategorier: 

GRØN: Vær opmærksom
GUL: Vær ekstra forsigtig
ORANGE: Alle ikke-nødvendige rejser hertil frarådes
RØD: Alle rejser hertil frarådes 

Du kan trygt bestille din rejse nu!

Du skal ikke være nervøs for at bestille rejse til et land, der er orange/rødt når du bestiller:  Du kan få alle dine penge retur, hvis situationen ikke har ændret sig 7 dage før afrejse ( UM opdaterer  pt. ugentligt, og derfor, er det kun med 7 dages varsel vi ved, om vi kan komme afsted eller ej) og vi må aflyse rejsen. Den tryghed giver vi dig, for ellers tør man jo ikke bestille noget som helst, som verden ser ud lige nu. Vores tryghedsgaranti dækker udover hvad pakkerejseloven foreskriver. Det, synes vi, kun er rimeligt under de nuværende omstændigheder.

(Garantien gælder også, hvis det kun har ændret sig fra rødt til orange).

 

Skal du have en afbestillingsforsikring?

Vores tryghedsgaranti er en ekstra gratis service i den ekstraordinære situation, som COVID-19 har sat vores kursister i. Den er ikke en erstatning for en almindelig afbestillingsforsikring. Undersøg hvordan du er dækket med din egen rejseforsikring/afbudsforsikring. Hvis den er mangelfuld, eller du ikke har nogen,  anbefaler vi dig at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring fra Gouda, som i forbindelse med udbruddet af Corona-virus har udvidet sin dækning og giver stor tryghed. ( Vi får ingen procenter for at fremhæve Gouda).
Herudover dækker Gouda feriekompensation, hvis du har været syg på din rejse. Gouda har netop vundet 2020-prisen for Årets rejseforsikring. De vandt for at have den bedste dækning i sine standardprodukter og at have været hurtige til at tage højde for COVID-19 i sine dækninger. Læs mere om Goudas forsikringer og corona her
Se mere om Goudas dækning her.

Med en rejse- og afbestillingsforsikring fra Gouda, kan du med ro i maven planlægge din næste rejse med Annas Højskole i dag.

Ekstraordinært fortrydelsesret på 60 dage efter du bestiller. ved nye bestilte udlandsrejser:

Annas Højskole tilbyder fri fortrydelsesret på 60 dage efter du bestiller  for alle rejser til udlandet, der er bestilt mellem 01.03. 2021 – 15.5 2021.

  • Bestil din rejse til udlandet inden d. 15.5 2021, og få fri fortrydelse i 60 dage
  • Ovenstående tilbud gælder på alle nybestilte rejser med afrejse i perioden fra d. 01.03 – 01.11.2021.

Kurser i Danmark :

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger og kan det ikke lade sig gøre, at gennemføre et kursus i Danmark grundet myndighedernes resktriktioner, så forsøger vi at give jer et erstatningskursus. Kan du ikke deltage på det nye tidspukt, får du selvfølgelig det fulde beløb retur.

Betalingsfrister for restbeløb:

Betalingsfrister på din rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af dit rejsebevis. Husk du får alle den penge retur, hvis vi må aflyse rejsen grundet myndighedernes rejserestriktioner.

Skal jeg bære mundbind, når jeg skal ud at rejse?

Ja, fra 15. juni 2020 skal alle flypassagerer fra 6 år og opefter bære mundbind i danske lufthavne (og mange internationale). Langt de fleste flyselskaber forlanger desuden, at der bæres mundbind mens man er ombord på flyet. For mere information henvises til Københavns Lufthavn samt flyselskabers hjemmesider. 

Selv om et land karakteriseres som et “åbent” land, kan der være særlige retningslinjer, du skal følge som rejsende i landet. Vi kontakter dig, hvis der er særlige hensyn, du skal tage inden afrejse. Ligesom vi opdatere dig med den sidste viden om vaccine/ testkrav. Der kan også være krav om at bære mundbind på dit rejsemål og andre regler i øvrigt. Hvis du vil forberede dig hjemmefra, kan du her læse Udenrigsministereites Rejseråd i en tid med COVID-19 

Rejsen/ kurset bliver til noget:

Bliver rejsen/kurset gennemført, har vi på Annas Højskole selvfølgelig fokus på hygiejne og følger de regler, som er gældende på vores destination på det pågældende tidspunkt. Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelses retningslinier https://www.sst.dk/da/corona

Hvordan er jeg stillet, hvis Annas Højskole går konkurs?

Hos Annas Højskole  har vi en forventning om at lave kurser i udlandet og Danmark de næste mange år – også efter denne Corona/Covid-19 krise. Da vi er medlem af Rejsegarantifonden, bør du ikke være bekymret, da du vil være dækket af Rejsegarantifonden – både før og under en pakkerejse. På Rejsegarantifondens hjemmeside kan du læse mere om, hvordan du er dækket: https://www.rejsegarantifonden.dk/ved-konkurs/

Jeg vil gerne vide mere om Corona/Covid-19, hvad gør jeg?

Vi henviser til Sundhedsstyrelsen, som har oprettet en særlig hotline vedrørende coronavirus/COVID-19. Du kan ringe på telefon 72 22 74 59 dagligt mellem 8.30-15.30. Se også Coronasmitte.dk, som er myndighedernes fælles hjemmeside vedrørende Corona.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål til kurset/ rejsen:

Tlf.nr.: 27 14 29 26   Mail: info@annashojskole.dk

Vi opdaterer informationen på vores hjemmeside løbende.

Sidst opdateret: 24.4.21